Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Samsunspor Yönetimi istifa etti

Düzenleyen:
Samsunspor Yönetimi istifa etti

SPOR Haberleri

Samsunspor Yönetim Kurulu görevinden istifa etti.

"Yönetim Kurulumuz, 27 Aralık 2014 tarihinde üstlenmiş olduğu görevlerini, büyük bir onur ve özveri ile 28 Aralık 2017 tarihindeki Olağanüstü Genel Kurul’a kadar taşımıştır. Gerek kongre süreci içerisinde ve gerekse 28 Aralık 2017 günü yapılan kongrede ne yazık ki aday çıkmamış, Kongre Divan Kurulu Başkanlığı kongreyi ertelemiş, görevi yeniden kurulumuza vermiştir. Ancak tüm bu kongre sürecinde ve kongre salonunda da ifade ettiğimiz gibi kurulumuz aday değildir. 29 Aralık 2017 günü (Bugün) Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığımız son toplantı ile yönetim kurulumuz daha önce de açıklanan sebepler ile Samsunspor’da üstlenmiş olduğu görevlerinden istifa etmiştir. Değerli spor kamuoyu ile paylaşır, saygılarımızı sunarız."

Samsunspor Yönetim Kurulu'nda şu isimler yer alıyordu:
İ. Erkurt Tutu, Ömer Çoruh, Rüştü Araboğlu, İbrahim Çevik, Ömür Tekin, Metin Ateş, Serhat Kurt, Fikret Yalçın, Hakan Özcan, Abdurrahman Güngör, Adem Yazıcı, Ahmet B. Günen.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...