Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kuzey Koreli sporcuların olimpiyatlara katılımı görüşülecek

Düzenleyen:
Kuzey Koreli sporcuların olimpiyatlara katılımı görüşülecek

SPOR Haberleri

Uluslararası Olimpiyat Komitesi, 2018 Kış Olimpiyatları'na Kuzey Kore'den sporcuların katılımını 20 Ocak'ta taraflarla görüşecek.

Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nden (IOC) yapılan açıklamada, Kuzey Kore'den sporcuların gelecek ay Güney Kore'de düzenlenecek 2018 PyeongChang Kış Olimpiyatları'na katılımı konusunun görüşüleceği bildirildi. IOC Başkanı Thomas Bach'ın, taraflarla 20 Ocak'ta Lozan'daki IOC Genel Merkezi'nde bir araya geleceği belirtilen açıklamada, toplantıda, Kuzey Koreli sporcuların isimleri ile bayrak, milli marş, seremoni, forma gibi resmi protokol detayları da dahil olimpiyatlara katılım düzeyinin görüşüleceği aktarıldı.İki ülkenin üst düzey yetkilileri yaklaşık iki yıl aradan sonra ilk kez bu hafta bir araya gelmiş, toplantının ardından yapılan açıklamada, Kuzey Kore'nin olimpiyat oyunlarına sporcu, idareci, gözlemci, gazeteci ve taraftarların yer alacağı bir delegasyon göndereceği kaydedilmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...