Real Madrid'in dev transfer planı! 3'ünü birden...

Düzenleyen:
Real Madrid'in dev transfer planı! 3'ünü birden...

SPOR Haberleri

Ronaldo, Benzema ve Bale'i göndermeyi planlayan Real Madrid, Neymar, Lewandowski ve Hazard'ı transfer etmek için çalışmalara başladı.

İspanyol Marca Gazetesi, Real Madrid'in çılgın transfer planını açıkladı. Buna göre; forvet üçlüsünü değiştirmek isteyen Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Neymar, Hazard ve Lewandowski'yi takıma kazandırmak için serveti gözden çıkardı.

RONALDO-BALE-BENZEMA DÖNEMİ BİTİYOR
Real Madrid'e yakınlığıyla bilinen Marca Gazetesi; çarpıcı bir haberle okuyucularının karşısına çıktı.

Buna göre; eflatun beyazlı kulübün yönetimi forvet üçlüsünde keskin bir değişikliğe gitmenin hesaplarını yapıyor. Real Madrid'in yaz döneminde dev transferler gerçekleştireceği iddiasını ortaya atan Marca; Cristiano Ronaldo, Karim Benzema ve Gareth Bale'in kulüpteki günlerinin sayılı olduğunu belirtti.

Real Madrid'in dev transfer planı! 3'ünü birden...

3 YILDIZ GELİYOR
Marca Gazetesi, bu üç yıldızın yerine Real Madrid'in yine futbol piyasasına damga vuracak bir hücum hattı kurma hamlesinde bulunacağını yazdı. Gazeteye göre Real Madrid; ileri üçlüsünü Neymar-Eden Hazard ve Robert Lewandowski'den oluşturmanın planlarını yapıyor.

Bu sezon Barcelona'nın 19 puan gerisinde bulunan ve şampiyonluk şansını sürprizlere bırakan Real Madrid, gelecek yılın planlamasına şimdiden başladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...