Beşiktaş'ın ilk transferi İtalya'dan geliyor!

Düzenleyen:
Beşiktaş'ın ilk transferi İtalya'dan geliyor!

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Domagoj Vida'dan sonra bir Hırvat yıldızı daha renklerine bağlıyor.

Şampiyonluk mücadelesinde tekrar iddialı konuma gelen Beşiktaş, gözünü yeni sezon için transfere çevirdi... Siyah beyazlılar, Hırvat bir yıldızla prensip anlaşmasına vardı. İşte o isim...

Teknik Direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta ön libero için arayışlarda sona gelindi... Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Atiba ile yolları ayıracak siyah beyazlılar sezon sonunda Fiorentina'ya veda edecek ve bonservisi elinde olacak Milan Badelj ile el sıkıştı.

Hırvat yıldızı Teknik Direktör Şenol Güneş ısrarla istiyor... Bu oyuncu için Vida da devreye girdi... Yapılan görüşmelerde iki taraf el sıkıştı... Önümüzdeki günlerde Beşiktaş ve Hırvat ön libero masaya oturacak ve aradaki ufak pürüzler de ortadan kaldırılacak.

Hırvat Milli Takımı'nın da bankosu olan Badelj'in bonservisinin elinde olması bu transferde oyuncuya yüksek ücret verilerek biirilecek. 25 Şubat 1989 doğumlu Badelj stoper ve ön libero pozisyonlarında forma giyebiliyor.

İtalya'da başarılı bir performans sergileyen Hırvat oyuncuya Vida'nın Beşiktaş'ı tavsiye ettiği ve bu transfer pazarlığında tecrübeli futbolcunun büyük rol oynadığı da öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...