Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaşlı Negredo, performansıyla Şenol Güneş'ten formayı kaptı

Düzenleyen:
Beşiktaşlı Negredo, performansıyla Şenol Güneş'ten formayı kaptı

SPOR Haberleri

Beşiktaşlı futbolcu Negredo, hem Fenerbahçe hem de Trabzonspor maçlarında attırdığı gollerle formayı kaptı. İspanyol golcü, Gençlerbirliği maçına ilk 11'de başlayacak.

Fenerbahçe ve Trabzonspor galibiyetleriyle yakaladığı seriyi Gençlerbirliği önünde de sürdürmek isteyen Beşiktaş'ta, Pepe dışında sakat bulunmaması teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Adriano ve Caner'in sakatlıklarının geçmesi nedeniyle, Quaresma hariç ideal kadrosunu sahaya sürecek olan Teknik Direktör Şenol Güneş'in, forvette ise Negredo'yu tercih etmesi bekleniyor.

FENERBAHÇE VE TRABZONSPOR MAÇIYLA FORMAYI KAPTI

İspanyol oyuncu hem Fenerbahçe hem de Trabzonspor maçlarında attırdığı gollerle formayı kaptı. Savunmanın göbeğinde Medel-Tosic ikilisini oynatacak olan siyah - beyazlı teknik adamın, orta sahayı ise Atiba-Tolgay-Talisca üçlüsünden kuracağı bildirildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...