Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mesut Özil'den Alman politikacıya cevap

Düzenleyen:
Mesut Özil'den Alman politikacıya cevap

SPOR Haberleri

Arsenal'ın Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil, umre ziyaretini eleştiren Alexander Gauland'la ilgili, "Ona göre İslam, Almanya'nın bir parçası değilmiş. Bu sözlere cevap vermek Gauland'ı olduğundan daha önemli gösterir" ifadelerini kullandı.

Yıldız futbolcu Mesut Özil kendi yazdığı "Futbolun Büyüsü ve Gerçekleşen Hayaller" kitabında, sahaya çıkmadan önce ettiği duaları ve alışkanlıklarını anlattı.

Maçtan önce ısınırken İhlas ve Fatiha surelerini okuduğunu belirten Özil, "Sağ ayağımla sahaya basarım. Sağ elimle yemek yerim. Sağ temiz eldir, sol elle pislikler temizlenir. Mesela dişlerimi sol elimle fırçalarım" ifadelerini kullandı.

"Ona göre İslam Almanya'nın bir parçası değilmiş"

Türk asıllı futbolcu ayrıca Almanya'da İslam ve göçmen karşıtı politikalarıyla tepki çeken AfD'li Alexander Gauland'a da cevap verdi. Özil, umre ziyaretini eleştiren Gauland ile ilgili şunları yazdı;

"Ona göre İslam, Almanya'nın bir parçası değilmiş. Böyle ifadeleri kınamaktan başka bir şey yapamam. Bir şey söylemek, onu olduğundan daha önemli gösterir."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...