Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Drogba sezon sonunda futbola veda ediyor

Düzenleyen:
Drogba sezon sonunda futbola veda ediyor

SPOR Haberleri

Bir dönem Galatasaray forması da giyen Fildişi Sahilli golcü, sezon sonunda kariyerini noktalayacağını yineledi.

ABD'nin Phoenix Rising takımında oynayan Fildişi Sahilli futbolcu Didier Drogba, sezon sonunda futbol kariyerini noktalayacağını tekrar belirtti.

Fransız basınına açıklamada bulunan yıldız futbolcu, ABD İkinci Futbol Ligi'nin (USL) bitiminde futbol kariyerini sonlandıracağını kaydetti.

"Futbolu noktalamanın zamanı geldi"

İki gün önce 40. yaşını kutlayan Drogba, "Futbol oynamak benim için gerçekten memnuniyet verici. Oynarken çok eğleniyorum. Şu anki kulüp sahibi-futbolcu pozisyonumdan da memnunum. Birçok genç oyuncu etrafımda ve onlara yardımcı olmayı seviyorum. Ancak bu sezon son. 40 yaşındayım ve futbolu noktalamanın zamanı geldi." ifadelerini kullandı.

Drogba, geçen sene kasım ayında da futbolu bırakacağını duyurmuştu.

Ortağı olduğu Phoenix Rising'de futbol kariyerini sürdüren ve Galatasaray'da 1,5 sene görev alan golcü futbolcu, kariyerinde Guingamp, Olympique Marsilya, Chelsea, Şanghay Shenhua ve Montreal Impact formaları giymişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...