Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alex düellosu

Alex düellosu

SPOR Haberleri

Kitabının imza günü için Türkiye’ye gelen Alex de Souza henüz yere ayak basmadan ortalık karıştı. Seçim öncesindeki gelişme Koç ile Yıldırım arasında tansiyonu yükseltti

M. Emin Uluç

Volkan krallığı
Fenerbahçe forması altında 16. sezonunu geçirmekte olan Volkan Demirel’in Kadıköy’de derbi mağlubiyeti tatmadı. Tecrübeli eldiven Galatasaray’a karşı 15 maçta 10 galibiyet, 5 beraberlik, Beşiktaş’a karşı da 11 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik yaşadı. Kaptan, “Hedefim kariyerimi Kadıköy’de derbi yenilgisi tatmadan sonlandırmak. İnşallah seri böyle sürer” dedi.

Giuliano hırs yaptı
Brezilya Milli Takımı aday kadrosuna davet edilmeyen Giuliano’nun morali bozuldu, hırsı arttı. Fenerbahçe forması altında sergilediği başarılı performansa rağmen beklediğini bulamayan sambacıya ilk destek Aykut Kocaman’dan geldi. Tecrübeli teknik adam, FIFA 2018’de forma giymek isteyen Giuliano’ya, “Her şey bitmiş değil. Önünde fırsat var. Önümüzdeki maçlarda göstereceğin performansla amacına ulaşabilirsin” diyerek moral verdi. Havlu atmayacağını belirten Brezilyalı yıldız da, “Tite ile konuştum. Bu seçmelerin benim kadro dışı kaldığım anlamına gelmediğini söyledi. Daha fazla çalışacağım ve Rusya’ya gideceğim” diyerek iddiasını ortaya koydu. Öte yandan Fenerbahçe’nin file bekçisi Carlos Kameni ülkesi Kamerun’un millî takımına tekrar çağırıldı.

Derbiye aynı kadro
Aykut Kocaman, Galatasaray karşısında sahaya Malatya’daki kadroyu sürmeyi planlıyor. İlk 11’de değişiklik düşünmeyen Kocaman, Mehmet Ekici, Alper, Valbuena ve Soldado gibi kozlarını maçın durumuna göre sahaya sürmeyi düşünüyor. Galatasaray’ı yenmeye mahkûm olduklarını belirten Aykut Kocaman, “Malatya galibiyeti bize moral oldu. Zihinsel anlamda derbiye daha rahat odaklanacağız” derken, “Sezonun kırılma maçını oynayacağız. Aklımızda galibiyetten başka bir düşünce yok. Taraftarımızın da desteğiyle istediğimizi alacağız” ifadesini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...