Yine yeniden fernandes

Yine yeniden fernandes

SPOR Haberleri

Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan Portekizli yıldız için kulübü Lokomotiv Moskova’yla anlaşma tamam. Yıllık ücrette son pürüzler giderilirse Fernandes Beşiktaş’a dönecek

Murad Tamer

Anderson Talisca’nın ayrılığından sonra 10 numara pozisyonuna yapılacak transfer için harıl harıl çalışan Beşiktaş mutlu sona çok yaklaştı. Siyah-beyazlıların eski yıldızı Manuel Fernandes dönmeye yakın. Yönetimin Portekizli oyuncu ile yaptığı ilk görüşme olumlu sonuçlandı. Rusya’da Lokomotiv Moskova ile 1 yıllık sözleşmesi olan futbolcunun kariyerini Beşiktaş’ta sürdürmeyi çok istediği öğrenildi. Rus ekibiyle bonservis bedeli konusunda pürüzlerin giderildiği belirtilirken Fernandes’in, Beşiktaş’la yapacağı kontratının 3 yıllık olması planlandı. Fakat yıllık ücret konusunda henüz uzlaşma tam olarak sağlanamadı. Siyah-beyazlılar bu hafta Portekizli yıldızın menajeri ile bir defa daha görüşerek anlaşmaya son şeklini vermeyi hedefliyor.

Klaassen bekletiliyor
2014’te Beşiktaş’tan Lokomotiv Moskova’ya bedelsiz transfer olan Portekizli futbolcu, geçen sezonki şampiyonlukta 7 gol, 4 asistlik performansıyla önemli rol oynarken Rusya’da yılın futbolcusu ödülünün de sahibi oldu. Beşiktaş ikinci görüşmede 32 yaşındaki 10 numaraya ‘maç başına ücret’ teklifinde bulunacak. Oyuncuya garanti ücret verilmeyecek. Portekizli yıldızın gündeme gelmesiyle Everton’dan Devy Klaassen girişimleri şimdilik rafa kalkmış durumda. Eğer Manuel Fernandes transferi gerçekleşmezse siyah-beyazlılar prensipte anlaşma sağladığı 25 yaşındaki Hollandalı orta saha oyuncusuyla yeniden görüşmelere başlayacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...