Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Josef de Souza bebeğini kaybettiğini açıkladı

Düzenleyen:
Josef de Souza bebeğini kaybettiğini açıkladı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza, Instagram hesabından yaptığı açıklama ile hamile olan eşi Dani'nin düşük yaptığını duyurdu.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza, hamile olan eşi Dani'nin düşük yaptığını açıkladı. Brezilyalı futbolcu Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu süreçte ailemin yanında olan ve destek veren arkadaşlarımı ve taraftarları bilgilendirmek isterim ki Dani düşük yaptı. Zamanla ve onun izni ile yeni bir bebeğimiz olacaktır. Herkese teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'den açıklama geldi

"Futbolcumuz Josef de Souza ve değerli eşi Danielle Araujo’nun hayata gelmesini bekledikleri bebeklerini kaybettikleri haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Josef de Souza ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, değerli eşi Danielle Araujo’nun en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...