Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gomis'e dev teklif! Açıkladılar...

Düzenleyen:
Gomis'e dev teklif! Açıkladılar...

SPOR Haberleri

Bir süredir Galatasaray yönetimiyle sorunlar yaşayan ve takımdan ayrılacağı iddia edilen Bafetimbi Gomis'le ilgili Fransız basınından bomba bir iddia geldi.

 Maaşına zam istemesi sebebiyle bir süredir Galatasaray yönetimiyle arasında pürüzler olan ve takımdan ayrılabileceği konuşulan Bafetimbi Gomis'le ilgili Fransız medyasından bomba bir iddia geldi.

Fransızların dünyaca ünlü futbol dergisi France Football'ün okuyucularıyla paylaştığı habere göre; Suudi Arabistan kulübü Al Hilal, Cim Bom'un yıldızı için ciddi bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

Haberde Suudi ekibinin golcü futbolcu için sarı-kırmızılı yönetime 11 milyon euroluk bir teklifte bulunacağı öne sürülürken Gomis'e verilecek ücretinse 6 milyon euro olacağı kaydedildi.

Galatasaray'ın geçtiğimiz yıl elde ettiği şampiyonlukta büyük pay sahibi olan 33 yaşındaki santrfor, ligde oynadığı 33 maçta 29 kez fileleri sarsarak Süper Lig tarihinde bir sezonda en çok gol atan yabancı futbolcu olmuştu. (Fanatik)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...