İngilizler duyurdu! Fenerbahçe ve Mesut Özil...

Düzenleyen: / Kaynak: Fanatik
İngilizler duyurdu! Fenerbahçe ve Mesut Özil...

SPOR Haberleri  / Fanatik

Yeni sezonda yepyeni bir yönetim, teknik heyet ve futbolcu grubunun oluştuğu Fenerbahçe için İngiltere'den müthiş bir iddia ortaya atıldı.

İngiliz Daily Star'ın iddasına göre Fenerbahçe, Arsenal'den ayrılmak istediği belirtilen Mesut Özil için harekete geçti.

Habere göre, son dönemde Londra ekibinin yeni teknik adamı Unai Emery ile arası iyi olmayan Mesut takımdan ayrılmak istiyor ancak Arsenal de yıldız oyuncuyu kolay kolay bırakmayacak.

4 haftası geride kalan Premier Lig'de 3. haftadaki West Ham karşılaşmasında maç kadrosunda olmayan Mesut'un, hafta içi antrenmanda kadroda olmayacağını öğrendiği ve bunun üzerine saha içinde Unai Emery ile ağız dalaşına girdiği İngiliz medyasında yer almıştı.

Fenerbahçe'nin tüm bu karmaşadan yararlanarak Mesut Özil'i kadrosuna katmak istediği belirtilirken, Sarı Lacivertliler için bu transferin pek de kolay olmadığı ortada...

Başkan Ali Koç'un Mesut Özil'i Fenerbahçe kadrosunda görmek istediği biliniyor ancak ekonomik şartlar bu transferin önünde büyük bir engel...

Koç'un yarın akşam kulüp kanalında son durumla ilgili taraftarı bilgilendirmesi bekleniyor. Koç, FB TV'de son katıldığı programda kulübün borcunun 621 milyon euro olduğunu belirtmiş, eski başkan Aziz Yıldırım ise borcun 429 milyon euro olduğunu söylemişti.

Arsenal ile olan sözleşmesi 2021 Haziran'ında sona erecek Mesut için Arsenal'in bir bonservis bedeli istememesi neredeyse imkansız.... Başarılı oyuncu aynı zamanda İngiltere'de vergiler düştükten sonra net olarak yıllık 7 milyon euro kazanıyor. Mevcut şartlarda Fenerbahçe'nin Mesut'un maaşını ödemesi çok zor görünüyor. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...