Sivasspor 2-2 Erzurumspor (Maç sonucu)

Düzenleyen:
Sivasspor 2-2 Erzurumspor (Maç sonucu)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de heyecan 5. hafta karşılaşmaları ile devam ediyor. Ligin 12. sırasadındaki Sivasspor, son sıradaki Erzurumspor'u konuk etti. Karşılaşma 2-2'lik beraberlikle sona erdi. Karşılaşma ile ilgili detaylar sizlerle...

Spor Toto Süper Lig'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Sivas, evinde Erzurum ekibini konuk etti. Karşılaşma 2-2'lik beraberlikle sona erdi ve Sivas'ta puanlar paylaşıldı. 

Karşılaşmada Erzurumspor J.Suck ile 5. dakikada 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekip E. Kılınç ile 36. dakikada eşitliği yakaladı (1-1) Sivasspor, 55. dakikada Kone ile skoru 2-1'e getirdi. Dakika 79'da İbrahim Akdağ beraberliği getiren golü attı.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk edecek Demir Grup Sivasspor, rakibi karşısında sahadan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Ligde geride kalan 4 haftada 4 puan toplayabilen kırmızı-beyazlı ekip, 1 puanla son sırada bulunan rakibini yenerek, kötü gidişi durdurmak istiyor. 

Kırmızı-beyazlılarda karşılaşması öncesi Delvin N'Dinga'nın sakatlığı bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...