GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜKASIMPAŞA A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORCORENDON ALANYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORATAKAŞ HATAYSPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Spor - Spor
15 dakika önce

Serdar Topraktepe ilk maçından galip ayrıldı! Takımda yaptığı değişiklikleri açıkladı

Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş, MKE Ankaragücü'nü 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Serdar Topraktepe, karşılaşmayı değerlendirdi ve takımda yaptığı dokunuşları anlattı.
Spor - Spor
58 dakika önce

Kulüpler Birliği'nden Federasyon seçimleri ile ilgili açıklama

Kulüpler Birliği, TFF seçimlerinin erkene çekilmesi için açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada yeni TFF başkanının Haziran ayında seçilmesi savunuldu.
Spor - Spor
1 saat 39 dakika önce

Beşiktaş'ta Svensson sarı kart gördü! Norveçli Fenerbahçe maçında yok

Beşiktaş'ta MKE Ankaragücü maçında sarı kart gören Jonas Svensson cezalı duruma düştü. Norveçli futbolcu, Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek.
Spor - Spor
3 saat 6 dakika önce

Hakemler yalan makinesine bağlanacak! Federasyon başkanı resmen açıkladı

Ukrayna, hakemler konusunda dünya gündemine oturan bir karar açıkladı. Ukrayna Futbol Federasyonu Başkanı Andriy Shevchenko, hakemlerin yalan makinesine bağlanacağını duyurdu.
Spor - Spor
3 saat 36 dakika önce

Carlos Vinicius planı ortaya çıktı! Transfer için düğmeye basıldı

Bonservis bedeli Fulham'da bulunan, Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Carlos Vinicius'un kariyerine nasıl devam edeceği merak ediliyor. Fulham'ın 2025 yılında sözleşmesi bitecek futbolcu için hazırladığı plan ortaya çıktı.
Spor - Spor
4 saat 8 dakika önce

Galatasaray iç transferde atağa kalktı! 5 imza birden

Barış Alper Yılmaz, Lucas Torreira, Fernando Muslera, Kaan Ayhan ve Abdülkerim Bardakcı için Galatasaray imza töreni düzenledi. Başkan Dursun Özbek, imza töreninde konuşarak, futbolcular hakkında bilgi verdi.
Spor - Spor
4 saat 36 dakika önce

Zinedine Zidane'ın yeni takımı belli oldu! Şampiyonlar Ligi için geliyor

Bayern Münih, Fransız Teknik Direktör Zinedine Zidane'ı takımın başına getirmeyi amaçlıyor. Alman ekibinin, Fransız hoca ile anlaşma aşamasına geldiği iddia edildi.
Spor - Spor
5 saat 6 dakika önce

Mesut Özil, Arda Güler hakkında konuştu! 'İçinde bulunduğu durum kolay değil'

Mesut Özil, Arda Güler'in Real Madrid kariyeri hakkında konuştu. Arda Güler'i överek üzerinde çok baskı kurmak istemediğini söyleyen Özil, Güler'in içinde bulunduğu durumun kolay olmadığını söyledi.
 - Galatasaray'ın yeni sezon forması sızdı
5 saat 37 dakika önce

Galatasaray'ın yeni sezon formasının sızdığı iddiası gündem oldu! 2024-25 sezonunda yüzde 80...

Bu sezon Fenerbahçe ile Süper Lig'de kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'ın, gelecek sezon giyeceği formanın sızdığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. İşte o iddianın detayları...
 - Beşiktaş 5 maç sonra kazandı!
6 saat 47 dakika önce

Beşiktaş 5 maç sonra kazandı! Serdar Topraktepe galibiyetle başladı

Süper Lig'de 33.hafta karşılaşmasında Beşiktaş, Ankaragücü'nü 2-0 mağlup etti. Beşiktaş'ın gollerini Muçi ve Muleka kaydetti.
 - Real Madrid'e veda! Artık resmen...
7 saat 32 dakika önce

Real Madrid'e veda! Arda Güler transferi için düğmeye basıldı! Artık resmen...

Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler önce sakatlıklarla boğuştu ardında da beklediği süreyi bir türlü alamadı. Geçtiğimiz günlerde sezon sonunda kiralık olarak Madrid'den ayrılacağı iddia edilen Arda Güler hakkında İspanyol basınında bu kez bambaşka bir iddia ortaya atıldı. İşte haberin detayları.
 - Ünlü futbolcunun ailesi maç çıkışı saldırıya uğradı
8 saat 29 dakika önce

Ünlü futbolcunun ailesi maç çıkışı saldırıya uğradı! Denizlispor'da kriz giderek büyüyor

Süper Lig'de mücadele eden ve son yıllarda 2. Lig'e kadar düşen Denizlispor'da sular bir türlü durulmuyor. Futbolcuların maaşlarını alamadıkları için antrenmanlara çıkmama kararı almalarının ardından futbolculardan Mehmet Ali Ulaman'ın ailesi maç çıkışı saldırıya uğradı.
 - "Galatasaray, Fenerbahçe'den daha iyi"
9 saat 58 dakika önce

"Galatasaray, Fenerbahçe'den daha iyi" Eski Fenerbahçeli Tolgay Arslan'dan ortalığı karıştıracak sözler

Bir dönem Türkiye Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları giyen şimdilerde Avustralya'da Melbourne City takımında kariyerini sürdüre Tolgay Arslan çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 - Fenerbahçe'ye flaş gönderme
10 saat 10 dakika önce

Galatasaray transferi resmen açıkladı: "Yeni sözleşmeler bugün imzalanıyor" Fenerbahçe'ye flaş gönderme

Süper Lig'de Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, iç transferle ilgili flaş bir paylaşım yaptı. Sarı-kırmızılılar A Takım futbolcularının bazılarıyla sözleşme yenileyeceğini açıkladı.
 - Beşiktaş - Ankaragücü maçına yabancı VAR hakemi
10 saat 30 dakika önce

TFF açıkladı! Beşiktaş - MKE Ankaragücü maçına yabancı VAR hakemi atandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'de 33.haftada oynanacak olan Beşiktaş-MKE Ankaragücü maçının VAR odasına Hollandalı hakem Dennis Johan Higler'i atadı. İki takım ayrıca Ziraat Türkiye Kupası'nda da karşılaşacak.
 - "İstanbul'da tarih yazdık gelecek nesillere anlatırız"
10 saat 50 dakika önce

Küstah açıklamalara kaldığı yerden devam! Olympiakos'un sahibi Evangelos Marinakis "İstanbul'da tarih yazdık..."

UEFA Konferans Ligi'den Fenerbahçe 3-2'nin rövaşında, penaltı atışlarıyla Yunan takımı Olympiakos'a mağlup oldu ve Avrupa hayallerine veda etti. Maç sonrası Olympiakos'un sahibi Evangelos Marinakis daha önce İstanbul hakkında yaptığı küstahça açıklamalarına bir yenisini daha ekledi.
 - İrfan Can ile Yusuf karşı karşıya
11 saat 13 dakika önce

İrfan Can Kahveci ile Yusuf Yazıcı karşı karşıya! UEFA her ikisini de aday gösterdi

UEFA, takımları Konferans Ligi'nde boy gösteren Yusuf Yazıcı ile İrfan Can Kahveci'yi attıkları gollerle haftanın en iyisine aday gösterdi.
 - Olympiakos maçında büyük skandal! Meğer...
11 saat 36 dakika önce

İsmail Kartal "Çalıştık" demişti! Fenerbahçe'nin Olympiakos maçında büyük skandal ortaya çıktı! Meğer...

3-2'nin rövaşında, penaltı atışları sonucu UEFA Konferans Ligi'ne veda eden Fenerbahçe hakkında skandal bir iddia ortaya atıldı. Cengiz Ünder, Tadic ve Bonucci'nin penaltı altışlarını kaçırması sonucu Avrupa'ya veda edilmesinin ardından bakın hangi gerçek gün yüzüne çıktı.
 - Kaleci Tzolakis'ten 'muska' itirafı
12 saat 5 dakika önce

Fenerbahçe'nin 3 penaltısını çıkaran kaleci Tzolakis'ten 'muska' itirafı! Olympiakos'u yarı finale taşıdı

Normal süresi Fenerbahçe'nin 1-0'lık zaferiyle sonuçlanan, UEFA Konferans Ligi çeyrek final ikinci maçı penaltılara gitti. Sarı-lacivertlilerde Tadic, Cengiz Ünder ve Bonucci penaltı atışlarından yararlanmadı ve Kanarya'nın Avrupa hayalleri sona erdi. Karşılaşmada kurtardığı 3 penaltıyla takımını adeta sırtlayan Olmypiakos kalecisi Tzolakis karşılaşma sonrası çarpıcı bir itirafta bulundu.
 - Hem faul yaptı hem de hareket çekti 
12 saat 40 dakika önce

Olacak iş değil! Ferdi Kadıoğlu'na yaptığı hareket yanına kaldı! Podence hem faul yaptı hem de hareket çekti

UEFA Avrupa Ligi'nde 3-2'nin rövanşında Olympiakos'la Kadıköy'de kozlarını paylaşan Fenerbahçe, penaltılara giden maçta Avrupa hayallerine veda etti. Maça damgasını vuran olay ise Yunan ekibinde forma giyen Daniel Podence'ın, yerde yatan Ferdi Kadıoğlu'na yaptığı hareket oldu.
 - Fenerbahçe elendi Melo yine yapacağını yaptı
13 saat 6 dakika önce

Galatasaraylı eski futbolcu Felipe Melo'dan Olympiakos mağlubiyeti sonrası olay Fenerbahçe paylaşımı

UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'nin Olympiakos'a elenmesi sonrası, Galatasaraylı eski futbolcu Felipe Melo'nun Instagram hesabından yaptığı paylaşım sosyal medyanın gündemine damgasını vurdu.
Sona Git