Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kederbahçe!

Kederbahçe!

SPOR Haberleri

Başakşehir'in golü tartışmalı ofsayt kararına takıldı... Sarı Kanarya iki puan daha kaybetti... 8 haftada 16 puan uçup gitti... İnanılır gibi değil ama koca F.Bahçe ligin dibine demir attı...

EMİN ULUÇ

Phillip Cocu, sahaya Spartak Trnava karşısında 2-0 kazanan kadroyu sürmüş, ancak bu sefer dizilişi 3-5-2 değil, 4-4-2 olarak yapmıştı. Başakşehir ise kendinden emin bir şekilde dikilmişti rakibinin karşısına. Fenerbahçe'nin kozu, kötü gidişata rağmen eksilmeyen müthiş taraftar desteğiydi. Abdullah Avcı'nın öğrencileri ise artık ezberledikleri takım oyununa güveniyordu. Konuk ekip bilerek, ev sahibi ise isteyerek oynuyordu. Karşılaşmada hesapları alt üst eden eski bir Fenerbahçeli olan Başakşehir kalecisi Mert Günok oldu. Başakşehir'in ayağa pas oyununu tam saha sert presle bozan Fenerbahçe, hızlı ataklarla pozisyon üretti.

Mert tuttu, VAR yuttu
15’te kaleyi karşısında bulan Ayew mutlak gol fırsatında Mert'i geçemedi. 43'te Slimani’nin şutunu çelen Mert, devamında Elif'e de gol izni vermedi. 45+4'te Hasan'ın sert şutunda Elif'e çarpan top yön değiştirmesine rağmen, Mert inanılmaz bir refleksle bir kez daha kalesini korudu. İkinci 45'te gole yaklaşan taraf yine Fenerbahçe'ydi ama golü bulan Başakşehir oldu. 82'de Visca'nın pasında Elia ağları havalandırdı. Ancak Serkan Çimen ofsayt bayrağını kaldırdı. Hakem, VAR 1 dakika önce devre dışı kaldığı için pozisyonu inceleyemedi ve yardımcısının kararını uyguladı.

İstifayı düşünmüyorum
Taraftarın maç sonu stadı terk etmeyip tepki gösterdiği ve istifasını istediği Fenerbahçe'nin hocası Phillip Cocu görevi bırakma gibi bir düşüncesinin olmadığını söyledi. Hollandalı teknik adam "Bir kez daha büyük bir üzüntü yaşadığımız bir karşılaşmayı geride bıraktık. İyi bir takım görüntüsü sergiledik. Yüksek oranda da enerji gördüm takımda. Belki iç sahada bu tarz maçlar 10 kez olsa, 9’unu kazanırsınız. Ama bugün olmadı. Bu durumdan çıkabilmenin tek yolu birlik olmaktır. Bütün maçları kazanırsanız bu durumdan çıkmak daha kolay olur. Ama şu anki durumda işler daha da zorlaşır. Şu anda içinde bulunduğumuz durumda şampiyonluk konuşmak doğru olmaz" dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...