Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Imparator’un dokunuşları!

Imparator’un dokunuşları!

SPOR Haberleri

Yönetimin forvet transferi yapamaması üzerine alternatifler üreten G.Saray'ın hocası geçmişteki gibi yine yolda lastik değiştirdi ve takımı rotadan çıkarmadı

Burhan Can Terzi

Türk futbolunun ve Galatasaray'ın İmparator lakaplı teknik adamı Fatih Terim, Antalya'da takım seyir hâlindeyken bir hamle yaptı ve kazanan taraf oldu. Gomis'in satılması sonrası bir de değil iki forvet beklerken bir tek elinde Eren Derdiyok kalan tecrübeli teknik adam onun da sakatlığıyla zorda kalmıştı. O ne yaptı? Şartlar ve duruma göre mazeret üretip bahanelere sığınmak yerine içeriden çözüm aradı. Onyekuru'yu denedi, verim alamadı. Antalya maçı devam ederken de Maicon hamlesine bir yenisini ekleyip Donk'u soktu ve galibiyet onunla geldi. Kaldı ki, bu çılgın gibi görünen hamle Terim ismi akla geldiğinde normal görülebilirdi. Çünkü geçmişte örnekleri vardı...

Akılda kalan hamleler
EURO 2008'de Almanya yarı finali öncesi kadro kurmakta zorlanan Terim 3'üncü kaleci Tolga Zengin'i bile orta sahada oynatmayı düşündü. UEFA finalinde Hagi'nin kırmızı görmesi sonrası Hasan Şaş ile Ahmet Yıldırım'ı aynı alıp, 4-4-1 modelinde dönmüştü. Ki UEFA Kupası'na götüren Milan mücadelesinde 2-1 yenik durumdayken 66'da Hagi'yi, 70'de Popescu'yu kenara alıp Ergün ile Hasan Şaş'ı sahaya sürmüş ve galibiyet gelmişti. 2012-13 sezonunda 1-0 geride olduğu Braga deplasmanındaki Hamit ile Elmander'i çıkarıp Aydın ve Amrabat hamlesiyle de sonuç alan bir Terim vardı.

Hedefim golle  dönmek
G.Saray’da Porto ve Antalyaspor karşılaşmalarında ağrı hissettiği için forma giyemeyen Eren Derdiyok için, millî ara bir anlamda ilaç oldu. Golcü futbolcu bu arada sakatlığından kurtulup sonra da performans yükseltici çalışmalar yapacak. Hedefi, Bursa maçında golle dönmek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...