Garry adım atıyor

Düzenleyen:
Garry adım atıyor

SPOR Haberleri

Cimbom’da son yıllarda 7 numarayı kim giyse performansı eleştirildi. Geçen sezonun kahramanı Rodrigues de 7'yi seçti ve düşüşe geçti. Teknik ekip de sebeplerini araştırıyor

Burhan Can Terzi

Berkant Göktan, Okan Buruk’un son dönemi, Aydın Yılmaz ve son olarak Yasin Öztekin... Galatasaray’da son yıllarda 7 numarayı kim giyse performansı hep eleştirildi... Geçen sezon 24 numara giyen ve şampiyonlukta başrol oynayan Garry Rodrigues de, sezon başı 7 numarayı sırtına geçirdi... Rodrigues’in 7’yi seçmesi sonrası sarı-kırmızılı taraftarlar “Eyvah” dedi. Aynı akıbete Rodrigues’in de uğrayacağından endişe ediliyordu. Ancak 27 yaşındaki futbolcu bir süreliğine bu endişeleri bertaraf etti. Özellikle Lokomotiv maçında attığı gol ve sergilediği oyunla gönülleri bir defa fethetti. 

Dönüşte toplantı

Rodrigues'in önce Akhisar, sonrasında da Porto ve Antalya mücadelelerindeki vasat performans Rodrigues ile ilgili yeniden soru işaretleri oluşturmaya başladı. Sözleşmesinde iyileştirmeye gidilen Garry'nin düşüşündeki sebepler araştırılmaya başladı. Yeşil Burun Adaları Millî Takımı’nda olan Rodrigues’in yokluğunda teknik heyet yıldız futbolcunun maç görüntülerini mercek altına aldı. Dönüşte Rodrigues ile bir toplantı gerçekleştirilecek. Tekrar zorlu bir maratona girecek olan sarı-kırmızılılarda gerekirse Rodrigues bir süre dinlendirilecek. 

SIRA GELDİ YUNUS’A

Genç Ozan Kabak’ı takıma monte eden Fatih Terim, Yunus Akgün’ü de 11’e hazırlıyor... Tecrübeli hoca, oyunun sonlarında şans verdiği Yunus için “Çok yakında G.Saray’ın jokeri olacak bir oyuncu” ifadesini kullanıyor.

Terim ikaz edecek

Kariyeri boyunca otoriter kişiliği ve disipliniyle bilinen Fatih Terim, şımaran oyunculara asla prim vermedi. Fatih Hoca, millî takımdan döndükten sonra Rodrigues'le özel görüşme yapıp kendine gelmesini ve kalitesini sahaya yansıtmasını isteyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...