İki maçı da kazanırız

Düzenleyen:
İki maçı da kazanırız

SPOR Haberleri

Rumen teknik adam “Yavaş yavaş kazanan takım olma yoluna girdik, Bosna Hersek maçı bu manada önemli bir gösterge olacak” dedi

A Millî Takımı yarın Rize Yeni Şehir Stadyumu’nda Bosna Hersek ile oynayacağı özel maç ve bu pazar deplasmanda Rusya ile yapacağı UEFA Uluslar Ligi karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Rize’ye geçen A Millîler dün teknik direktör Mircea Lucescu yönetiminde taktik antrenmanı yaptı. Antrenmana, akşam kampa katılan Okay, Enes ve Serdar da katıldı. İrfan Can, Hasan Ali, Mahmut ve Hakan ise yenilenme çalışması gerçekleştirdi.  Lucescu “Çok iyi bir yola girdik. O, özlenen Türk Millî Takımı artık yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Herkesin birbirini gayet iyi tanıdığı genç ve güçlü bir kadro kurduk. Artık geleceği kazanmaya ve büyük hayaller kurmaya yakınız. Türkiye’nin bulunduğu gruptan çıkacağına olan inancının tam” dedi.

Prosinecki’den rotasyon!

Bosna-Hersek’in hocası Robert Prosinecki yarın Rize’de oynanacak Türkiye maçına Avrupa Uluslar Kupası’nda oynayacağı İzlanda karşılaşmasının provası olarak bakıyor. Tecrübeli teknik adam, 11’de Dünya Kupası kadrosuna göre 5 değişiklik yaptı. Spahic, Kolasinac, Misimovic, Lulic ve Hajrovic’ten yoksun olarak Türkiye’ye gelen Bosna Hersek Takımı’nda Prosinecki, kalede Begovic’in yerine BB Erzurumspor’un başarılı file bekçisi İbrahim Sehic’e şans vermeyi düşünüyor. Bosna Hersekli teknik adamın Visca dışında şans vereceği 5 banko ise Biçakçiç, Vranjes, Pjanic, Besic ve Dzeko.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...