Fenerbahçe sahasında Gran Canaria'yı devirdi

Düzenleyen:
Fenerbahçe sahasında Gran Canaria'yı devirdi

SPOR Haberleri

THY Euroleague'deki sezonun ilk maçına çıkan sarı-lacivertliler, baştan sona üstün olduğu oyunda İspanyol rakibine salonu dar etti, Kanarya’nın kim olduğunu gösterdi

Fenerbahçe THY Euroleague'in ilk haftasında sahasında İspanyol ekibi Herbalife Gran Canaria'yı 97-72 yendi. Karşılaşmaya boyalı alanı iyi savunarak başlayan Obradovic'in öğrencileri, pota altından üretilen sayılarla 5. dakikayı 10-2 üstün geçti. Farkı 6. dakikada farkı çift hanelere (13-2) taşıyan sarı-lacivertli ekip, Kalinic'in sayılarıyla ilk çeyreği 22-10 önde tamamladı. İkinci periyotta fark bir ara 2 sayıya inse de temsilcimiz soyunma odasına 47-35 üstün girdi. Üçüncü çeyreğe 6-0'la başlayan sarı-lacivertliler bir ara farkın 8'e inmesini engelleyemese de periyot sonunda Sinan Güler'in sayılarıyla farkı açtı ve final bölümüne 75-58 önde girdi. Son çeyreğe de Guduric'in dış atışlardan kaydettiği sayılarla 7-0'lık seriyle başlayan temsilcimiz, 32. dakikada farkı 24 sayıya çıkardı: 82-58. Çeyreğin kalan bölümünde rahat bir oyun sergilen Fenerbahçe sahadan 97-72 galip ayrıldı.

Vesely coştu!

Fenerbahçe'de 5. sezonuna başlayan Jan Vesely dün gecenin yıldızıydı. Çek pivot, Gran Canaria potasına 19 sayı göndererek sahanın en skoreri olurken, aynı zamanda maçın en çok ribaunt alan (11) oyuncusu oldu. Vesely ayrıca maçta üç de asist yaptı.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...