Karaman 8 haftada 20 oyuncu kullandı

Düzenleyen:
Karaman 8 haftada 20 oyuncu kullandı

SPOR Haberleri

Tüm maçlarda tam süre alan iki isim vardı: Pereira ve Onur. Yeni transferlerin hepsi oynadı. En istikrarlısı 7 maçla Toure

Takımın olumsuz etkilenmemesi adına “şampiyonluk” telaffuz etmeyen ancak içten içe de zirve hayali kuran bordo-mavililerde teknik direktör Ünal Karaman eldeki malzemeyi geniş bir yelpazede değerlendiriyor. Geçtiğimiz sezonlarda geniş kadrosuna rağmen bazı bölgelerde problem yaşayan Karadeniz ekibi şu anda hemen hemen her bölgeye alternatif oluşturmuş durumda. 8 maçlık periyottaki kadroya bakıldığında ise 8 maçın tamamında süre alan oyuncu (Onazi, Sosa, Pereira, Onur, Rodallega) sayısı 5. Ve bunların içindeki tek Türk Onur Kıvrak. 

Pereira’ya bak sen
En fazla süre alanlarda şöyle bir istatistik de dikkat çekici. 8 maçta ter dökenlerin 4’ü 30 yaş üzerinde. En genci 26’lık Onazi. Karaman’ın şu ana kadar şans verdiği toplam oyuncu sayısı 20. Yenilerden en istikrarlısı da Zargo Toure. Senegalli 7 maçta oynarken onu Hosseini (5), Amiri (5), Nwakaeme (4) ve Ekuban (3) izledi. En fazla gol atan (5) isim olarak Rodallega ön plana çıkarken en fazla asist yapan isim kim dersiniz? 4 defa gol pası veren Joao Pereira. 

Kaptan Onur’un 200 heyecanı
Dile kolay 12 sezon bordo-mavi. Süper Lig kariyerine Trabzonspor’da başlayan ve aralıksız formayı giyen kaleci Onur Recep Kıvrak, BB Erzurumspor maçı ile birlikte Süper Lig’de 200’üncü maçına çıkacak. Kaptan bu sezon 8 maçın tamamında da kaledeydi ve ağlarında 11 gol gördü. Tek gol yemediği mücadele ise 4-0’lık Galatasaray maçı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...