Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kalbimizdesin

Kalbimizdesin

SPOR Haberleri

Fenerbahçe camiası 20 yaşında vefat eden taraftarını ebedî yolculuğuna uğurladı. Başkan Ali Koç’un da katıldığı merasimde duygusal anlar yaşanırken bazı futbolcular gözyaşlarını tutamadı

EMİN ULUÇ

Galatasaray derbisinde takımına destek için geldiği tribünde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 20 yaşındaki Fenerbahçe taraftarı Koray Şener için dün Saracoğlu Stadı’nda bir tören düzenlendi. Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra futbol A takımı teknik heyet ve oyuncularının tam kadro katıldığı merasimde binlerce Fenerbahçe taraftarı da yer aldı. Rakip takımlara gönül verenler de bu acı günde sarı-lacivertlilerin yanında saf tuttu. Maraton Tribünü’ne dev Türk bayrağı açılırken Koray Şener’in kombinesinin olduğu siyaha boyanan koltuğa fotoğrafı ve kitapları konuldu. Ssahanın ortasında da üzerinde Koray Şener’in fotoğrafının bulunduğu, ‘Seni unutmayacağız’ yazılı bir pankart yer aldı.

O koltuk boş kalacak
Törende bir konuşma yapan Hasan Ali Kaldırım “Koray’ın vefatı bizi o kadar derin etkiledi ki artık bu tribünlere bakışım şahsım adına çok daha farklı ve anlamlı olacak” derken, “Sana sözüm olsun, bu forma için attığımız her adımda, sarf ettiğimiz tüm çabada her zaman sen olacaksın, her zaman bizimle olacaksın” ifadelerini kullandı. Gözyaşlarına engel olamayan Mehmet Topal ise “Fenerbahçe sevgisiyle, tertemiz kalbiyle, güler yüzüyle kalbimize kazınan Koray’ın artık bizimle olması onu unutacağımız anlamına gelmiyor. Onun Fenerbahçe sevgisi bize en güzel miras olacak” dedi. Cenazeyi gasilhaneden alan, tabuta omuz veren Başkan Ali Koç da “Hep kalbimizde olacaksın. Okul açıktaki koltuğuna adını yazıp hep boş bırakacağız; bu tribünlerde seni her zaman yaşatacağız” sözleriyle Koray Şener’e veda etti.       > M. Emin Uluç

Valbuena havalarda
Aykut Kocaman ve Cocu’yla yıldızı barışmayan Valbuena, Koeman’la havaya girdi. Derbide 1 gol, 1 asistle oynayan Fransız, kendisine fırsat veren Hollandalı hocaya teşekkür ederken, bu performansın devamını getireceğini söyledi. Düne kadar idmanlardan kaçan Valbuena, Cocu gittiğinden beri takımın en çalışkan ismi.

Futbolu         çok özledim
Fenerbahçe formasıyla henüz maça çıkamayan Tolga Ciğerci sahalara dönmek için sabırsızlanıyor. “Kariyerim boyunca böyle uzun süreli bir sakatlık yaşamamıştım” diyen Tolga “Tedavim iyi gidiyor. Bir an önce takıma katılmak istiyorum” ifadesinde bulundu. Ancak, tecrübeli oyuncunun ikinci yarıdan önce oynaması mümkün görünmüyor.

Anderlecht moralli
F.Bahçe’nin hafta içi Avrupa Ligi’nde karşılaşacağı Anderlecht ligde Waasland-Beveren’i 2-1, D. Zagreb de Osijek’i 2-0 mağlup etti. Beşiktaş’ın rakiplerinden Malmö, Göteborg’u 3-0 yenerken, Sarpsborg, Valerenga’yla 0-0 berabere kaldı. Akhisar’ın rakibi Krasnodar, Rostov’la 2-2’yle yenişemezken, S. Liege, Royal Antwerp’e 2-0 mağlup oldu.

Koeman kafa karıştırdı

Fenerbahçe teknik direktörü olarak ilk sınavını Galatasaray’a karşı veren Erwin Koeman, sergilediği performansla hem alkış aldı hem kafa karıştırdı. Sadece sahaya sürdüğü kadroyla değil, oynattığı taktik ve yaptığı değişiklikler de tam not alan Hollandalı çalıştırıcı, takımı adeta bir maestro gibi yönetti. Fatih Terim ve Hasan Şaş’ın sert çıkışları karşısında geri adım atmayan, dördüncü hakemle sürekli iletişim hâlinde olan Koeman, maç boyunca da takımın disiplinini korumasını sağladı.

Terfi edebilir
Futbolcularla çok iyi bir iletişim kuran Koeman, yönetimden de iki maçlık kredi kaptı. Anderlecht ve Alanya karşılaşmalarında da takımın başında olacak Hollandalı, takımı zafere taşıması hâlinde esas hoca olma fırsatı bulabilecek. Takımı tanıyan bir hocanın görevde olmasını isteyenler de Koeman’a şans verilmesinden yana. Geleceği hakkında bir tebliğ almadığını belirten tecrübeli teknik adam ise bu konularla değil sadece işiyle ilgileniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...