Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Savunma alarmı

Savunma alarmı

SPOR Haberleri

Galatasaray derbisinden alnının akıyla çıkan Hollandalı hoca, Kadıköy'deki ilk sınavı öncesi heyecanlı. Koeman’ın tek endişesi geri dörtlünün hataları

M. Emin Uluç

Nöbetçi hoca olarak çıktığı derbide sergilediği performansla Fenerbahçe camiasının güvenini kazanan Erwin Koeman, koltuğunu sağlama almak için işine dört elle sarılmış durumda. Anderlecht ve Alanya karşılaşmalarından zaferle ayrılması hâlinde yönetimin kendisiyle masaya oturacağını bilen Hollandalı teknik adam, yoğun bir çaba içinde. Oyuncularının Galatasaray derbisindeki direncinden ve disiplininden memnun olan Koeman'ın tek endişesi sezon başından beri önüne geçilemeyen savunma hataları, 11 lig maçında 15, 5 Avrupa mücadelesinde ise 8 gol yediklerinin altını çizen Hollandalı, "Biz büyük hedefleri olan, kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız. Çözmemiz gereken sorunlarımız var. Fenerbahçe gibi takımların basit gol yeme lüksü olamaz" diyerek defansı uyardı.

Taraftarı coşturmalıyız
Galatasaray karşısında sergiledikleri oyunun üzerine koyarak devam etmeleri gerektiğini ifade eden Erwin Koeman "Yaşadığımız zorlu süreçten ancak seri galibiyetlerle çıkabiliriz. Bu da tamamen bize bağlı" diye konuştu. Anderlecht'i yenerek Kadıköy'de taraftı coşturmak isteyen tecrübeli teknik adamın, Avrupa sınavına da derbi taktiğiyle çıkacağı, sadece kadroda Frey'in yerine Slimani'yi tercih edeceği öğrenildi. Elindeki oyuncu grubuna en uygun kurgunun 4-2-3-1 olduğunu düşünen Koeman, karşılaşmanın gidişatına göre ilerleyen dakikalarda çift forvetli sisteme dönmek üzere de çalışmalar yapıyor. Oyuncularıyla yaptığı konuşmada, takım ruhuna vurgu yapan Hollandalı "Derbide gerçek bir bütünlük ve disiplin sergiledik. Anderlecht karşısında da aynısını yapmamız şart. Taraftarın verdiği müthiş desteğin karşılığını ödememiz gerekiyor" sözleriyle net bir galibiyet istediğini dile getirdi.

Gençleri çalıştırıyor
Sezon başında lisansı çıkarılmayan ancak A takımla idman yapan Carlos Kameni, adeta bir kaleci antrenörü gibi sorumluluk üslenmiş durumda. Harun ve Berke'yle yakından ilgilenen Kamerunlu file bekçisi, 26 yaşındaki kaleci antrenörü de destek veriyor. Kameni'nin bu çabası takımdaki herkes tarafından saygı görüyor.

Eceli çağırmış!
Galatasaray derbisi için gittiği tribünde kalp krizi geçirerek vefat eden Koray Şener'le ilgili ilginç bir detay daha ortaya çıktı. 22 yaşındaki Koray'ın derbiyi statta seyredebilmek için büyük çaba harcadığı öğrenildi. Kocaeli Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Abdülkadir Erbağcı, Koray'a son dakikada bilet temin ettiğini söyledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...