Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Caner Erkin için savcılık devreye girdi!

Düzenleyen:
Caner Erkin için savcılık devreye girdi!

SPOR Haberleri

Türkiye Kupası'ndaki olaylı Fenerbahçe - Beşiktaş maçında fotoğraf muhabirine yumruk attığı tespit edilen Caner Erkin için savcılık devreye girdi.

 Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında olayların yaşandığı Türkiye Kupası maçının hukuki süreçleri devam ediyor. Son olarak Sabah Gazetesi fotoğraf muhabiri Oğuz Yörük'e yumruk attığı tespit edilen Beşiktaşlı Caner Erkin için savcılık harekete geçti.
 
Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Oğuz Yörük, "Geçen sezon oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş Türkiye kupası maçında çıkan olaylar nedeniyle ifademe başvurulmak üzere savcılığa çağrıldım. Video kayıtlarında Caner Erkin'in bana arkadan yumruk attığı tespit edilmiş olup, Caner'i dava etme hakkına sahip olduğum belirtildi" ifadelerini kullandı. Caner Erkin cephesi sessizliğini korurken, soruşturmanın belgesini de paylaşan Oğuz Yörük'ün dava hakkında vereceği karar merak konusu oldu.

Caner Erkin için savcılık devreye girdi!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...