Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor, Malatyaspor karşısında dağıldı!

Düzenleyen:
Trabzonspor, Malatyaspor karşısında dağıldı!

SPOR Haberleri

Erol Bulut’un öğrencileri Fenerbahçe ve Galatasaray’dan sonra evinde Trabzonspor’u da yıktı. Tarihî farkı getiren goller Guilherme (2), Aleksic (2) ve Boutaib’den geldi

Son üç haftadır beraberliğe abone olan Trabzonspor, evinde Galatasaray ve Fenerbahçe’yi de mağlup eden Evkur Yeni Malatyaspor karşısında dağıldı. Maça çok iyi başlayan bordo-mavililer ilk düdükle beraber oyunu rakip yarı alana yıkmaı başardı. Ünal Karaman’ın öğrencileri üst üste net fırsatlar yakalarken 2 dakika içinde 2 golü kalesinde görerek şoke oldu. Guilherme 36’da fileleri havalandırken, 38’de ise Aleksic’in attığı golde asist yaptı ve ev sahibi ekip 2-0’a ulaştı. Bir anda iki farklı geriye düşen Trabzonspor pozisyonlara gimeye devam ederken, Sosa, Rodallega ve Novak’ın şutlarında Farnolle kalesinde devleşti. Yeni Malatyaspor ikinci yarıda kaldığı yerden devam etti.

Gol yağmuru

Aleksic 48. dakikada kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydetti. Bu golden 3 dakika sonra bu defa Boutaib sahneye çıktı ve kafa vuruşıyla farkı 4’e çıkardı. Ünal Karaman 4-0’dan sonra  Hosseini’nin yerine Hüseyin Türkmen’i, Abdülkadir Ömür’ün yerine de Ekuban’ı oyuna aldı. Değişiklikler çare olmadı. Guilherme 64’te tekrar sahneye çıktı ve Trabzonspor adına şok bir skor ortaya çıktı: 5-0. Trabzonsporlu oyuncular 5-0’dan sonra iyice oyun disiplininden koptu. Boutaib  79’da karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı, Perreira topu çizgiden çıkararak 6. golü önledi. Son dakikalar düşük bir tempoda geçerken skor değişmedi ve Evkur Yeni Maltyaspor tarihî bir galibiyet elde etti: 5-0.

 

Kabul edilemez

 

Skorun kolay hazmedilebilecek olmadığını söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, “Özrümüzü kabul etsinler” dedi

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ise maç sonrası yaptığı açıklamada, kaybettikleri için son derece üzgün olduklarını dile getirdi. Tecrübeli çalıştırıcı, “İlk yarı içeriye 2-0 yenik girdik ama yine de bizi ümitlendiren bir oyun vardı. Çok pozisyona girmiştik. İkinci yarı sahaya maçı çevirebileceğimiz umuduyla çıktık ama devrenin hemen başında yediğimiz iki gol bizi oyun olarak da moral olarak da geriye itti” diye konuştu. Skorun kendileri için çok ağır olduğunu belirten Karaman, “Futbolun içerisinde her şey var ama bizim tarzımızdaki takımların kabul edebileceği, kolay kolay hazmedebileceği bir sonuç değil o yüzden çok üzgünüm. Özrümüzü kabul etsinler” ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...