Yıldız oyuncu 106 bin liraya köpek satın aldı!

Düzenleyen:
Yıldız oyuncu 106 bin liraya köpek satın aldı!

SPOR Haberleri

Manchester City'de sezona fırtına gibi başlayan Sterling, ailesini korumak için 15 bin pounda (yaklaşık 106 bin TL) Rotweiller cinsi köpek satın aldı.

Bu sezona fırtına gibi başlayan Raheem Sterling oynadığı 14 maçta  7 gol 7 asist yapan ve geçtiğimiz günlerde Manchester City ile olan sözleşmesini 2023 yılına kadar uzatmıştı.

Jamaika asıllı İngiliz kanat oyuncusu Haftalık 275 bin pound kazanacak. Cheshire kırsalında 2 milyon sterlinlik bir malikanede yaşayan Manchester City forvet oyuncusu Rottweiler cinsi köpek aldı.

23 yaşındaki kanat oyuncusu ailesini korumak ve hırsızları uzak tutmak için 15 bin pound karşılığında bekçi köpeği satın aldı.

Manchester United'ın İngiliz oyuncusu Phil Jones ve West Ham orta saha oyuncusu ve aynı zamanda kaptanı olan Mark Noble dahil olmak üzere diğer oyuncular Alman ve Belçikalı çoban köpeklerini tercih ettiler. (Skorer)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...