Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş, Alanyaspor'a takıldı! (Alanyaspor 0-0 Beşiktaş)

Düzenleyen:
Beşiktaş, Alanyaspor'a takıldı! (Alanyaspor 0-0 Beşiktaş)

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Alanyaspor deplasmanına konuk oldu. Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanan mücadeleden gol sesi çıkmadı.

Alanyaspor Beşiktaş özeti izle, Alanyaspor Beşiktaş geniş özeti izle gibi konular internette araştırılıyor. Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta açılış maçında Aytemiz Alanyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Heyecanla beklenen açılış karşılaşması golsüz beraberlik ile sona erdi. İki takım da hanesine birer puan yazdırdı. İşte maça dair detaylar...

ALANYASPOR BEŞİKTAŞ ÖZETİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MAÇTAN DAKİKALAR

Maçtan dakikalar (İlk yarı) 
18. dakikada Gökhan Gönül’ün pasında ceza sahası dışında topla buluşan Ljajıc’ın şutu üstten auta gitti. 
25. dakikada Quaresma ara pasında ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Ljajıc’ın şutunu kaleci kornere çeldi. 
34. dakikada Fernandes’in ceza sahası sol çaprazdan kaleye gönderdiği sert şut defansa da çarparak kaleye yöneldi. Gole giden topu kaleci uzanarak son anda kurtardı. 
36. dakikada Quaresma’nın pasında ceza sahası dışında topla buluşan Dorukhan Toköz, yerden sert şutunu kaleci iki hamlede kontrol etti. 
41. dakikada Güven Yalçın’ın ceza sahası sol çaprazından sert şutunu kaleci kurtardı. 

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)

50' Beşiktaş organize geldi! Dorukhan'ın ceza sahasına çevirdiği topta Alanyaspor savunması araya çok iyi girdi ve topu uzaklaştırdı.
49' Sarı Kart Isaac Sackey
47' Oyun bir süre durdu ancak hakem Alper Ulusoy, VAR'a danıştı ve hava topuyla oyuna hareket kazandırdı.
46' Alanyaspor'un kullandığı köşe vuruşunda Merih'in şutunda Vida araya girdi. Alanyasporlu futbolcular penaltı bekledi.

Beşiktaş, Alanyaspor'a takıldı! (Alanyaspor 0-0 Beşiktaş)

Spor Toto Süper Lig'de 15. haftanın açılış mücadelesinde Aytemiz Alanyaspor'a konuk olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Galatasaray derbisine göre ilk 11'de zorunlu bir değişikliğe gitti.

Güneş, Süper Lig'de geçen hafta 1-0 kazandıkları Galatasaray maçına göre ilk 11'de zorunlu değişiklik yaptı.

Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü, Galatasaray'la oynadıkları derbi maçta sakatlanan Caner Erkin'in yerine Alanya deplasmanında, ilk 11'de Gökhan Gönül'e şans verdi.

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın ise ligde son oynanan Atiker Konyaspor maçına göre ilk 11'de bir değişiklik gerçekleştirdi.

Yalçın, geçen haftaki mücadelede 82 dakika sahada kalan Maniatis'i yedek soyundururken, Junior Fernandes'e ilk 11'de şans tanıdı.

Öte yandan, seremoniye Aytemiz Alanyasporlu ve Beşiktaşlı futbolcular, "Engelleri Birlikte Aşalım" yazılı pankartla çıktı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...