Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'dan Falcao atağı

Düzenleyen:
Galatasaray'dan Falcao atağı

SPOR Haberleri

Monaco Kulübü'ne olan yakınlığıyla bilinen Fransız gazeteci Manu Lonjon, Galatasaray'ın Falcao'yu transfer etmek için girişimlere başladığını duyurdu.

Gomis'in takımdan ayrılmasının ardından forvet transferi yapamayan, Eren Derdiyok'tan da istediği verimi alamayan Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Lider Başakşehir'in 6 puan arkasında bulunan Galatasaray'ın, yılan hikayesine dönen santrfor transferini Falcao takviyesi ile sonlandırmaya çok yakın olduğu öğrenildi.

MENAJERİNDEN HEYECANLANDIRAN PAYLAŞIM
Falcao'nun Türkiye temsilcisi Fatih İlek'in Instagram hesabından yaptığı bu paylaşımın ardından Kolombiyalı golcünün devre arası Galatasaray'a imza atacağı iddia edildi.
Sarı-kırmızılı taraftarların etkileşim yağmuruna tuttuğu o paylaşım:
Galatasaray'dan Falcao atağı

HABERLER DOĞRU
Monaco Kulübü'ne olan yakınlığı bilinen Yahoo Sports Fransa muhabirlerinden Manu Lonjon ise, Falcao ve Galatasaray hakkında çıkan haberlerin doğru olduğunu ifade ederek, "Haberler doğru. Bildiğim kadarıyla Galatasaray, oyuncunun devasa maaşını karşılayabilmek için şu anda bir sponsor arayışında. Falcao'nun Monaco'dan aldığı net ücretin 9 milyon euro olduğunu hatırlatmak gerek" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...