Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tolgay ve Serdar Aziz Fenerbahçe'de ilk idmanına çıktı

Düzenleyen:
Tolgay ve Serdar Aziz Fenerbahçe'de ilk idmanına çıktı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Göztepe ile yarın Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynayacağı Spor Toto Süper Lig 20. hafta maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamlarken; yeni transferler Serdar Aziz ile Tolgay Arslan da takımla birlikte ilk idmanına çıktı.

Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman saat 18.00’da ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Daha sonra 2 grup halinde top kapma ve pas çalışmaları yapan oyuncular idmanı, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı. Yeni transferler Serdar Aziz ve Tolgay Arslan da takım arkadaşlarıyla tanışarak antrenmana katıldı. 

Bu idmanla Göztepe maçı hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertli ekip, tesislerde kampa girdi. 

Öte yandan taraftarlar desteklerini göstermek için Can Bartu Tesisleri'nde geldi. Ayrıca tesislerimizde bulunan yönetim kurulu üyesi Mustafa Kemal Danabaş da antrenmanın bir bölümünü izledi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...