Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe yönetiminden Tolgay Arslan'a 'Beşiktaş' uyarısı

Düzenleyen:
Fenerbahçe yönetiminden Tolgay Arslan'a 'Beşiktaş' uyarısı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Göztepe'yi ağırladığı karşılaşma öncesinde yeni taraftarını selamlayarak Fenerbahçe armasını öpen ve maçın ardından, "Beşiktaş armasını hiç öpmedim. Bunu ilk defa yaptım" sözlerini kullanan Tolgay Arslan'a Fenerbahçe yönetiminden uyarı geldiği iddia edildi.

Fenerbahçe yönetiminin yeni transfer Tolgay Arslan'a uyarılarda bulunduğu iddia edildi. Eski takımı Beşiktaş aleyhinde konuşmaması istenen Tolgay'a, "Sadece kendi futboluna odaklan" şeklinde bir uyarı geldi.

Tolgay Arslan, maç sonunda şu açıklamarda bulunmuştu:

"EN BÜYÜK CAMİA FENERBAHÇE"

"Zor bir dönem geçirdim. Eminim bundan sonra her şey daha güzel olacak. Ben Türkiye'ye ilk geldiğimde Türkiye'nin en büyük camiasının Fenerbahçe olduğunu hemen fark ettim. Eski takım arkadaşlarım, eski futbolcular bana aynı şeyi söyledi ve kendim de şahit oldum. Son güne kadar dik durdum, sabrettim. İmzadan sonra o anı hiç unutamayacağım. Bu dik duruşla bu kadar bekledim. Formayı giydikten sonra her şeyi orada geride bıraktım."

"BEŞİKTAŞ ARMASINI HİÇ ÖPMEDİM"

"Beşiktaş armasını bugüne kadar hiç öpmedim. Bunu ilk defa yaptım. Çünkü zor bir dönemden sonra bir taraftar seni böyle karşılarsa içinde başka duygular oluşuyor. Çok doğru bir karar verdiğimi bugün tekrar anladım." (BiP Spor)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...