Beşiktaş'ta Aydoğan Cevahir adaylığını açıkladı (Aydoğan Cevahir kimdir?)

Düzenleyen:
Beşiktaş'ta Aydoğan Cevahir adaylığını açıkladı (Aydoğan Cevahir kimdir?)

SPOR Haberleri

Beşiktaş Kulübü üyelerinden Aydoğan Cevahir, kulübün mayıs ayında yapılacak seçimli olağan genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu bildirdi.

Siyah-beyazlı kulübün Vodafone Park'ta gerçekleştirilen 2019 yılı birinci olağan divan kurulu toplantısında söz alan Cevahir, mevcut başkan Fikret Orman ve yönetimine eleştiride bulunarak, "Başkan adayı oluyorum, hodri meydan." ifadesini kullandı.

Siyah-beyazlı kulüpte mevcut başkan Fikret Orman ile üyelerden Hürser Tekinoktay daha önce başkanlığa aday olduklarını açıklamışlardı. (AA)

AYDOĞAN CEVAHİR KİMDİR?

1961 İstanbul doğumludur. İngiltere’de International University of Business Administration bölümünden mezun olmuştur. İnşaat ve Turizm sektöründe faaliyet gösteren şirketinde, şirket ortağı olarak iş hayatına devam etmektedir. Birçok spor kulübünde başkanlık, asbaşkanlık ve 2. başkanlık görevlerini üstlendiği bilinmektedir. Spordan siyasete birçok alanda aktif olarak görev alan Cevahir, evli ve 3 çocuk babasıdır. Cevahir, ileri derecede İngilizce ve Arapça bilmektedir.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...