Hikmet Karaman, 'Sorumlusu benim'

Hikmet Karaman, 'Sorumlusu benim'

SPOR Haberleri

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Vojvodina mağlubiyetini değerlendirdi.

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi: "Böyle önemli bir günde, hele deplasmandan 2-2 geldikten sonra tur atlamamız gerekiyordu. Maçtan önce taraftarın coşkusu, desteği turu atmaya yetecek güçtü. Erken gol yedik. Şanssızlığımız var. İlk yarıya 2-0 mağlup girdik. İkinci yarıya ilk 15 dakikada bir gol atabilirdik. Motivasyonumuzu çoğaltabilirdik. Galibiyete geçmeyi düşünüyorduk. Sestak'ın direkten dönen pozisyonu var. 2-1 olsa taraftarın desteğini de alacağız. Oyuncular sorumluluk alacak. Gol gelmeyince her geçen dakika, oyuncuların oyuna ağırlığı koyması, taraftarın haklı yere rakip takımı alkışlaması bizi oyundan düşürdü. 2-2'lik sonuçtan sonra bu takımı elememiz gerekirdi. Beceremedik. 90 dakika boyunca tüm faktörler alehimize işledi. Taraftarımıza söz vermiştik. Bunu yerine getiremedik. Futbolun uzun maraton olduğunu unutmamak lazım. Sorumluluk varsa bunun sahibi benim. Tüm taraftarımızdan özür diliyoruz. Ben gerçekçi adamım. Biz bu takımı elemek zorundaydık. Gücümüz vardı. Maçtan önceki atmosferi gördük. Böyle bir atmosfere sahip takımın elemesi gerekiyor. Faktörler aleyhimize işledi. Futbol eksiklerimiz, hatalarımız olabilir. Biz bir geminin içindeyiz. Hatayı hep birlikte yapıyoruz. Taraftar protestosunda da haklıdır. Hiçbir şey demeye hakkımız yok."


BURSASPOR KAPTANI İBRAHİM: "TAKIM ADINA ÖZÜR DİLİYORUM"
Bursaspor'un tecrübeli ismi İbrahim Öztürk maç sonrası şunları söyledi: "Öncelikle bayramınız kutlu olsun. Böyle bir günde biz de güzel bir hediye vermek isterdik. Çok da bir şey söylenecek durum yok. Takım arkadaşlarım da çok üzgün. Taraftarımız haklı. İkinci maçı oynadık. İçerde oynadık. Kötü bir sonuçla elenmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Onlardan af diliyoruz. Bugün olmadı. Birşeyler eksikti. Takım adına da özür diliyorum. Onlardan sabırlı olmalırını istiyorum. Lig yeni başlayacak. Bundan sonra yeni bir sayfa açacağız. Bize destek çıksınlar, bize inansınlar."


VOJVODİNA TEKNİK DİREKTÖRÜ NİKOLİC: DAHA FAZLA GOL ATABİLİRDİK
Vojvodina Teknik Direktörü Marko Nikolic maç sonrası şunları söyledi:
"Bayramınızı kutluyorum. Bursa'da güzel bir oyun sergilediğimizi düşünüyorum. İlk 15 dakika içinde 3 gol atabilirdik. Birinci ve ikinci golden sonra elimizden geldiği kadar Bursaspor'u durdurmaya çalıştık. Bursaspor ikinci devre daha baskılı bir şekilde başladı ama şansı kullanamadı. Takımımız kontraataklarla neticeye gitmeye çalıştı. Daha fazla gol atma şansımız vardı. Üçüncü golden sonra maçın neticesi belli oldu. Seyirciyi memnun edebilmek için elimizden gelen oyunu oynadık. Maç bittikten sonra bizi alkışlayan Bursaspor taraftarına da teşekkür ediyoruz."
Bir gazetecinin, "Böyle bir skoru hayal ediyor muydunuz?" sorusuna ise Nikolic, "Dünkü basın toplantısında şansın yüzde elli olduğunu söylemiştim. Ne kadar biz Bursaspor'un güçlü takım olduğunu bilsek de elimizden geleni tüm gücümüzü sarfettik. Bir ihtimal kazanabiliriz diye düşündük ve kazandık" dedi.


PİNTO HASTANELİK OLDU
İlk yarının son bölümünde girdiği hava topu mücadelesinde çenesinde ciddi bir yarık oluşan Sebastian Pinto devre arasında ambulansla hastaneye kaldırıldı.


PROTESTOLAR YÜKSELDİ
Bursaspor'un Vojvodina karşısında gol pozisyonu dahi üretememesi taraftarlarını bayramını adeta zehir etti. Hikmet Karaman ve futbolcuları protesto eden taraftarlar rakip takımı ise alkışladı.


YÖNETİM İSTİFA
Taraftarlar maçın bölümünde adeta çileden çıktılar. Kısa bir süre önce işbaşına gelen Erkan Körüstan yönetimini istifaya davet etmesi, futbolcuları protesto etmeleri dikkat çekti. Maç sonrasında Genel Müdürlüğe getirilen Ayhan Barışıc'yı istifaya davet etti. Vojvodina takımını ise ayakta alkışladı.


YÖNETİM TRİBÜNÜ TERK ETTİ
Taraftarların yaptığı istifa tezahüratının ardından Bursaspor Yönetim Kurulu şeref tribününü terk etmesi dikkat çekti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...