Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursaspor, Hikmet Karaman'la yolları ayırdı

/ Kaynak: AA
Bursaspor, Hikmet Karaman'la yolları ayırdı

SPOR Haberleri  / AA

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda FK Vojvodina'ya 3-0 yenilerek elenen Bursaspor'da, teknik direktör Karaman ile yollar ayrıldı.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda FK Vojvodina'ya 3-0 yenilerek elenen Bursaspor'da, teknik direktör Karaman ile yollar ayrıldı. Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu, takımın dün UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Sırbistan temsilcisi FK Vojvodina'ya 3-0 yenilerek elenmesinin ardından Teknik Direktör Hikmet Karaman ile yolların ayrılmasına karar verdi. Maç sonrası bir araya gelen kulüp yöneticileri, sabahın ilk saatlerine kadar süren toplantıda son gelişmeleri değerlendirdi. Bu toplantıda, İstanbul'da bulunan Karaman ile yolların ayrılmasını kararlaştıran yöneticiler, yeniden bir durum değerlendirmesi yaptıktan sonra ona kararı bildirerek şimdiye kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Yönetim kurulu adına konuya ilişkin bir açıklama yapılacağı ve yeni teknik direktör arayışlarının kısa sürede sonuçlandırılmasının hedeflendiği öğrenildi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...