Çakır hava yolları!

Çakır hava yolları!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe-Trabzonspor maçıyla başlayan trafik İstanbul, Antalya, Erzurum tekrar İstanbul ve İngiltere ile devam etti. Çakır’ın bu süreçte boş günü yoktu.

ÖMER FARUK ÜNAL

Yok artık Cüneyt Çakır! FIFA kokartlı Elit Kategori’deki hakemimiz Çakır, MHK ve UEFA tarafından deyim yerindeyse paylaşılamayınca yoğun bir trafik yaşadı. Hem de öyle böyle değil. Bizim de başımızı döndürecek Çakır görevlerinin ayrıntılarına bir bakalım... Çakır, 27 Nisan-8 Mayıs arasındaki toplam 12 gün içinde İstanbul, Antalya, Erzurum, İstanbul, Liverpool arasında adeta mekik dokudu. Hem sahadaydı hem de masada.

BİR FİNAL, 7 YARI FİNAL
Âdeta evinin yolunu unutan Cüneyt Çakır, hem yerel anlamda hem de uluslararası bazda ne kadar önemli ve değerli olduğunu gösterdi. Çakır dün akşamki Liverpool-Barcelona maçıyla Şampiyonlar Ligi’nde 44’üncü karşılaşmasında görev yaptı. Ayrıca bu sezonki 7. Şampiyonlar Ligi maçı ile elit hakemler arasında en fazla maç yöneten isim oldu. Cüneyt Çakır, dev arenada 8 sezonda bir final ve 7 yarı final maçı da yönetmiş oldu.

Çakır hava yolları!

11 Günde 11 bin km
İstanbul-Antalya       750 km
Antalya-İstanbul       750 km
İstanbul-Erzurum    1.250 km
Erzurum-İstanbul    1.250 km
İstanbul-Liverpool    3.500 km
Liverpool-İstanbul    3.500 km

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...