Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursaspor taraftarından Göztepe maçı biletlerine yoğun ilgi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bursaspor taraftarından Göztepe maçı biletlerine yoğun ilgi

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor taraftarları, pazar günü oynanacak kritik Göztepe karşılaşmasının biletlerine yoğun ilgi gösteriyor. Spor Toto Alt Tribünü biletleri satışa sunulduktan 2 dakika sonra tükendi.

Yeşil-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında 19 Mayıs Pazar günü sahasında Göztepe ile kritik bir mücadeleye çıkacak. 33 puanla 16. sırada yer alan ve ligde kalma mücadelesi veren Bursaspor’un, 34 puanla bir basamak üzerinde yer alan Göztepe ile oynayacağı karşılaşma final niteliği taşıyor. Düşme hattından çıkmak adına İzmir temsilcisi ile taraftarı önünde oynayacağı mücadeleye mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak olan yeşil-beyazlılar, müsabakayı dolu tribünler önünde oynayacak.

TARAFTARLAR BİLETLERE HÜCUM ETTİ
Bursaspor yönetimi, kritik mücadele öncesi bilet fiyatlarında indirime gitmişti. 250 TL ile 5 TL arasında değişen fiyatlarla bugün 11.00 itibariyle satışa sunulan biletlere taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. 10 TL’den satışa sunulan Spor Toto Alt Tribünü biletleri 2 dakika, üst tribün biletleri ise 20 dakika içerisinde tükendi. 5 TL’den satışa sunulan Teksas tribününde ise yalnızca 3 blokta satışın devam ettiği öğrenilirken, gün içerisinde kale arkası tribün biletlerinin de tükenmesi bekleniyor. Karşılaşmada 40 bin dolayında yeşil-beyazlı taraftarın tribünlerdeki yerini alması bekleniyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...