Fatih Terim MHK toplantısını değerlendirdi

Fatih Terim MHK toplantısını değerlendirdi

SPOR Haberleri

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, TFF Merkez Hakem Kurulu'nun Süper Lig'deki teknik direktörlerle yaptığı toplantının verimli geçtiğini söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) Spor Toto Süper Lig'de yer alan takımların teknik direktörleriyle yaptığı toplantının verimli geçtiğini söyledi. nbsp;İstanbul The Grand Trabya Otel'de gerçekleştirilen toplantıya katılan 9 takımın teknik direktörü adına söz alan Terim, davetinden dolayı MHK Başkanı Zekeriya Alp'e teşekkür ederek, "Güzel bir yemek yedik önce, sohbet ettik. Arkasından dilekler, istekler ve olması gerekenleri güzel bir diyalogla ortaya koyduk. Çok da güzel bir sonuç ortaya çıktı. Bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz. Hatta bu gruba futbolcuların, takım kaptanlarının da katılması öngörüldü. Seminerlerle inşallah beraber olacağız" ifadelerini kullandı. Toplantıda yeni kuralların da konuşulduğunu vurgulayan Terim, "Bu önemli markanın korunması ve aşama katetmesi için neler yapabileceğimizi konuştuk. Çok faydalı oldu, samimiydi her şeyden önce. Dünyada yapılanların bir örneğiydi. Daha sık beraber olmak Türk futbolunun faydasına olacaktır. Bence değerli, herkese katkı sağlayan bir toplantı oldu" diye konuştu.
Toplantıda, daha sık biraraya gelme isteğinin ön plana çıktığını vurgulayan Terim, sözlerini şöyle tamamladı, 'Futbolun ana unsurları teknik adamlar, futbolcular ve hakemler. Eskiden bunun ismi taban birliğiydi. Bizsiz olmuyor, dolayısıyla futbola bu kadar emek veren insanların futbolu konuşmak ve daha sağlıklı bir şekilde bu oyunu oynamak için bir araya gelmelerinden doğal başka bir şey olamaz. Biz onlara şunu ifade ettik; gerek çalınan düdükler, gerekse çalınmayan düdüklerle ilgili herhangi bir istifhamımız yok bizim. Onların dürüstlüklerinden, düzgün olmalarından en az kendimiz kadar eminiz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...