Ercan Kahyaoğlu: İkinci penaltı kararı ağır oldu

Düzenleyen:
Ercan Kahyaoğlu: İkinci penaltı kararı ağır oldu

SPOR Haberleri

Akhisarspor Teknik Sorumlusu Ercan Kahyaoğlu, finali ardından şöyle konuştu: "Olmaması gereken şeyler bunlar. Bizim Galatasaray ve başka takımlarla işimiz yok. Biz oyun oynamaya geldik. Kupayı çok istiyorduk, iyi de oynadık, kötü oynamadık ama maalesef hele hele ikinci penaltı kararı çok ağır oldu. Bu da maçın seyrini değiştirdi."

Akhisarspor Teknik Sorumlusu Ercan Kahyaoğlu, Türkiye Kupası'nı kazanmayı çok istediklerini ancak ikinci penaltı kararının oyunun akışını değiştirdiğini ve sahadan mağlup ayrıldıklarını söyledi.

Kahyaoğlu, Galatasaray'ın 3-1 üstünlüğüyle sona eren Ziraat Türkiye Kupası finalinin ardından düzenlenen basın toplantısında, maç öncesi hazırlık yaparken karşılaşmayı 11'e 11 oynamayı planladıklarını, dışarıdan müdahale olmamasını arzuladıklarını aktardı.

Maça yine birisinin elinin değdiğini ileri süren Kahyaoğlu, şöyle konuştu: "Olmaması gereken şeyler bunlar. Bizim Galatasaray ve başka takımlarla işimiz yok. Biz oyun oynamaya geldik. Kupayı çok istiyorduk, iyi de oynadık, kötü oynamadık ama maalesef hele hele ikinci penaltı kararı çok ağır oldu. Bu da maçın seyrini değiştirdi. Bizim oyunda kalmamızı zorlaştırdı, bu sonuç gerçekleşti, üzgünüz."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...