Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Edin Dzeko, Fenerbahçe'ye mi transfer oluyor?

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Edin Dzeko, Fenerbahçe'ye mi transfer oluyor?

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe'den flaş transfer hamlesi geliyor! Gelecek sezon için dünyaca ünlü bir golcüyle anlaşmaya hazırlanan Fenerbahçe'nin Roma'nın Bosnalı forveti Edin Dzeko'yu İstanbul'a getireceği iddia edildi. Fenerbahçe'nin Dzeko'yla yapacağı transfer görüşmesi haberi taraftarları şimdiden heyecanlandırdı.

İtayla Serie A ekiplerinden Roma forması giyen Boşnak futbolcu Edin Dzeka, tatil için Türkiye’ye geldi. Sabah saatlerinde İstanbul’a inen ve kısa bir şehir turu yapan yıldız futbolcu, akşam saatlerinde Muğla’ya geçecek. 1 Haziran’a kadar Türkiye’de kalacak olan golcü oyuncu, daha sonra Bosna’ya dönecek. Öte yandan Edin Dzeko’nun tatil için Türkiye’ye gelmesi, yıldız forvetin transfer dedikodularını da beraberinde getirdi. Dzeko’nun Fenerbahçe’yle görüşmek için İstanbul’a geldiği söylentileri ortaya atıldı. İddialara göre Mirsad Türkcan tarafından İstanbul'a getirilecek olan Edin Dzeko, başkan Ali Koç ile akşam saatlerinde özel bir görüşme yapacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...