Fatih Terim'le 3 yıl daha

Fatih Terim'le 3 yıl daha

SPOR Haberleri

Ünal Aysal, sözleşmesi bu yıl sona erecek olan tecrübeli çalıştırıcı Fatih Terim'le görev süresinin sonu olan Mayıs 2016'ya kadar devam kararı aldı.

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in sözleşmesi 2 yıl daha uzatılıyor. Başkanlık koltuğuna oturur oturmaz tecrübeli teknik adamla 1+1+1 yıllık başarıya endeksli sözleşme imzalayan ve üst üste gelen şampiyonlukların ardından "Ben olduğum sürece Terim takımın başında olacak" ifadelerini kullanan Ünal Aysal, bunu resmiyete dökmeye hazırlanıyor. Fatih Terim'le çalışmaktan dolayı çok şanslı olduğunu her fırsatta dile getiren Başkan Aysal'ın, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli teknik adamla, ocak ayında masaya oturarak mukavelesini 2 yıl daha uzatmayı planladığı öğrenildi.
ÜCRETİNDE İYİLEŞTİRME
Geçtiğimiz sezon biter bitmez sürpriz bir şekilde olağanüstü kongre kararı alan ve tek aday olarak girdiği seçimde 3 yıllığına yeniden başkanlığa seçilen Ünal Aysal, Fatih Terim'le yapacağı yeni sözleşmenin süresini görev süresinin bitim tarihi olan Mayıs 2016 olarak belirledi. İlk sezon kazanılan şampiyonluğun ardından Fatih Terim'in sözleşmesine iyileştirme yapan ve yıllık ücretini 2.5 milyon eurodan 3.5 milyon euroya çıkaran Ünal Aysal'ın, ayrıca tecrübeli teknik adamın şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi primlerini de artırmayı düşündüğü ileri sürüldü. "G.Saray ile gönül bağım var" diyen Terim'in de Ocak ayında sözleşmesini uzatmasına kesin gözüyle bakılıyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...