Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Holtby transferinde tanıdık rakip!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Holtby transferinde tanıdık rakip!

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş'ın Hamburg'la sözleşmesi biten Lewis Holtby'yi transfer etme çabalarında karşısına 2 önemli rakip çıktı. Yunanistan'ın PAOK takımı da Alman oyuncuyu kadrosuna katmak isterken, bir diğer kulüp ise Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Başakşehir.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Hamburg'la sözleşmesi sona eren Lewis Holtby'yi gündemine alırken, bu futbolcunun transferi konusunda siyah-beyazlıların karşısına 2 önemli rakip çıktı. Yunanistan Ligi'ni zirvede bitiren PAOK, Alman futbolcuyu kadrosuna katmak isterken, Beşiktaş'ın bu transfer konusunda bir diğer rakibi ise Süper Lig'den. Geçtiğimiz sezonu ikinci sırada tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi Ön Elemesi'nde mücadele edecek olan Başakşehir, Holtby için girişimlerde bulunan bir diğer ekip oldu. Orta saha konusunda Alman oyuncuyu kadrosuna katmak için çabalayan siyah-beyazlılar, bu futbolcunun bonservisinin olmaması nedeniyle de Holtby'yi ekonomik şekillerde transfer etmek istiyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen ve Beşiktaş'la görüşen Holtby, kendisini isteyen diğer ekiplerle de görüşerek son kararı verecek. Öte yandan, Lewis Holtby için Hamburg'un da girişimde bulunduğu öğrenildi. Alman ekibi, sözleşmesi sona eren futbolcusuna yeni kontrat teklifinde bulunacak. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...