Fatih Terim'in ağzından, 'Arda geri dönebilir'

Fatih Terim'in ağzından, 'Arda geri dönebilir'

SPOR Haberleri

Fatih Terim'in ağzından Arda açıklaması, 'Milli maçtan sonra iki saat görüştük. Geri dönmek için her şeyi yapıyor. Başkan bir daha masaya oturabilir'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Arda Turan konusunda taraftarı ve camiayı sevince boğacak açıklamalar yaptı. "Arda'yı çok istediğimiz biliniyor" diyen Fatih hoca, "Son olarak milli maçtan sonra iki saat konuştuk. Arda gelmek için her şeyi yapıyor. Başkanımızın Atletico başkanıyla oturup bir daha görüşmesi gerekiyor. Şu ana kadar bir şey yok ama olmayacak değil. Arda her yerde G.Saray'a gelmek istediğini söylüyor. Artık görev Başkan, Arda ve Ali Dürüst'e düşüyor. Belki bir sürpriz daha yaparlar" diyerek futbolcunun 3 yıl önce takımdan sürpriz bir şekilde kopuşuna göndermede bulundu.
ELMANDER Norwich City'DE
Burak'la bir problemi olmadığını belirten Terim, "Problemi var mı ona sormalı" derken, "Yaptığımız işin gereği; herkes beraber sevinecek herkes beraber üzülecek" değerlendirmesi yaptı. Kazım'ın Bursaspor'a gidebileceğini vurgulayan başarılı çalıştırıcı, "Bruma ilgilendiğimiz bir oyuncu. Yabancıda eksilme olursa da hazır durumdayız. Görüşmeler yapılıyor" şeklinde konuştu. Hocanın beklediği eksilme haberi ise dün akşam geldi. Elmander Norwich City ile anlaştı. İsveçli futbolcu yıllık 1.8 milyon euro alıyordu. Norwich bunun 1.4 milyonunu karşılayacak ve oyuncuyu bonservis ödemeden alacak. Bu durumda Bruma'ya yer açıldı.
Ercan YILDIZ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...