Galatasaray transferde durmuyor! Son hedef Fred

Düzenleyen:
Galatasaray transferde durmuyor! Son hedef Fred

SPOR Haberleri

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi için kadrosunu güçlendirmeye devam eden Galatasaray için son transfer iddiası Manchester United'ın yıldızı Fred...

Josef de Souza ve Fejsa ile ilgilendiği iddia edilse de sarı-kırmızılıların asıl hedefinin Fred olduğu iddia edildi. Manchester United'ın Fred için Galatasaray'a yeşil ışık yakmasından sonra transfer komitesinin, Brezilyalı oyuncuyu ikna etmek için çalışmalar yaptığı ifade ediliyor.

"FRED TRANSFERİ BİTECEK"
A Spor'da transfer ile ilgili yapılan değerlendirmede, "Falcao'dan sonra da yüksek olasılıkla Fred transferini de bitirecekler. Görüşmeler yapılıyor. Fred transferinden önce Josef de gündeme gelmişti ama Al Ahli kulübü Josef de Souza'yı bırakmayı düşünmüyor. Josef'in alacaklarının tamamı, Galatasaray devreye girince ödenmiş" ifadeleri kullanıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...