Galatasaray ile Falcao arasında çılgın anlaşma! Yıllık ücreti peşin alacak

Düzenleyen:
Galatasaray ile Falcao arasında çılgın anlaşma! Yıllık ücreti peşin alacak

SPOR Haberleri

Galatasaray transfer etmek istediği dünyaca ünlü golcü Falcao ile anlaştı. Yıldız oyuncu bonuslar hariç yıllık ücreti olan 5 milyon euroyu imza attıktan sonra peşin alacak.

Sarı kırmızılı ekip Falcao transferi için ünlü menajer Ahmet Bulut'a yetki vermişti. Kolombiyalı golcüye ise 2+1 senelik ve bonuslarla birlikte yıllık 7 milyon euroluk bir teklifte bulunmuştu.

İLK YIL ÜCRETİ PEŞİN OLACAK
Galatasaray ile yıllık 7 milyon euroluk teklif sonrası anlaştığı belirtilen dünyaca ünlü yıldızın ilk senenin ücreti olan bonuslar hariç 5 milyon euroyu imza sonrasında peşin olarak alacağı öğrenildi.

AHMET BULUT'TAN FALCAO AÇIKLAMASI
Galatasaray'ın Falcao transferi için yetki verdiği Ahmet Bulut, transferle ilgili, "Falcao hakkında şu an konuşmam doğru değil. Transfer için uğraşıyoruz. Falcao sözleşmeli bir oyuncu ve şu anda konuşmam doğru olmaz. Herkesi anlıyorum ama uğraşıyoruz. Transfer 3-5 gün içinde netleşir" ifadelerini kullanışmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...