Falcao transferinden Arda Turan detayı ortaya çıktı

Düzenleyen:
Falcao transferinden Arda Turan detayı ortaya çıktı

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın transfer etmek için yoğun çaba sarf ettiği Falcao'nun, eski takım arkadaşı Arda Turan'dan sarı kırmızılı kulüple ilgili bilgi aldığı ortaya çıktı.

Yeni sezon öncesinden kadrosuna tam 9 takviye yapan Galatasaray'da forvet hattı için şartlar zorlanıyor. Diagne'yi satarak forvet oyuncusu için bütçede yer açmak isteyen Galatasaray'da Falcao transferi için tüm şartlar zorlanıyor.

3 YILLIK ANLAŞMA
Oyuncuya bonuslarla birlikte yıllık 7 milyon eurodan 3 senelik anlaşmaya varıldığı belirtilirken, Kolombiyalı golcünün imza sonrasında ilk yılın ücretini peşin alacağı bile konuşuluyor.

"FALCAO, ARDA TURAN'DAN BİLGİ ALDI"
Menajer Ahmet Bulut, Falcao transferiyle ilgili yaptığı açıklamada; "Doğal olarak inanılmaz bir ilgi var. Gayet normal, çok büyük bir isim. Falcao transferi ile ilgili görüşmeler devam ediyor. Biraz süre gerekiyor. Falcao, Arda Turan ile görüşüp, Galatasaray için bilgi aldı. Bu transfer için daha yolun başındayız. 5-6 güne netleşir."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...