Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Soldado Premier Lig'e golle başladı, Tottenham 1-0 Crystal Palace

Soldado Premier Lig'e golle başladı, Tottenham 1-0 Crystal Palace

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig ilk hafta mücadelesinde deplasmanda Crystal Palace ile karşılaşan Tottenham, 1-0'lık skorla kazanarak lige 3 puanla başladı.

İngiltere Premier Lig ilk hafta mücadelesinde deplasmanda Crystal Palace ile karşılaşan Tottenham, 1-0'lık skorla kazanarak lige 3 puanla başladı. Selhurst Park stadında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı tam bir denge oyunu şeklinde geçti. Tottenham'ın bir adım önde olduğu orta saha mücadelesinin yanı sıra, iki takım da pozisyon bulmakta zorlandı. İkinci yarıda yavaş yavaş oyunun kontrolünü ele almaya başlayan 'Spurs', 49. dakikada Crystal'ın stoperi Dean Moxey'nin topa elle müdahalesi ile kazandığı penaltıyı yeni transferi Roberto Soldado ile gole çevirerek 1-0 öne geçti. Önde olmanın verdiği rahatlıkla maçın kalan kısımlarında top çevirmeye başlayan Tottenham'ın karşısında Crystal Palace birkaç pozisyon bulabilmiş olsa da, kaleci Hugo Lloris'i geçemeyince karşılaşma 1-0 Tottenham Hotspurs'un üstünlüğüyle sonuçlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...