Onyekuru'nun yeni takımı belli oldu! İşte bonservis bedeli

Düzenleyen:
Onyekuru'nun yeni takımı belli oldu! İşte bonservis bedeli

SPOR Haberleri

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Onyekuru'nun yeni takımının Monaco olduğu iddia edildi! Everton forması giyen yıldız oyuncunun 15 milyon euro karşılığında Monaco'ya gideceği ve 5 yıllık sözleşme imzalayacağı iddia ediliyor.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen ve Premier Lig için çalışma iznini bir türlü alamayan Everton'ın yıldız oyuncusu Onyekuru'nun Monaco ile anlaştığı iddia edildi.

5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK

Score Nigeria adlı internet sitesinde yer alan habere göre; Vize problemleri nedeniyle bir türlü yeni takımına kavuşamayan 22 yaşındaki genç yıldızın Monako Prensliği'ne iniş yaptığını ve sağlık kontrollerinden geçtikten sonra yeni takımıyla beş yıllık sözleşme imzalayacağını açıklandı.

Yarın basına tanıtılması beklenen Onyekuru için Everton'a ödenecek bonservis bedelinin 15 milyon euro olacağı konuşuluyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...