Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şampiyonlar Ligi'ne Valbuena damga vurdu

Düzenleyen:
Şampiyonlar Ligi'ne Valbuena damga vurdu

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde play-off maçları oynandı. İlk maçı evinde 4-0 kazanan Olympiakos, deplasmanda da Krasnodar'ı 2-1 mağlup etti ve gruplara kaldı. Fenerbahçe'den Olympiakos'a giden Valbuena, bu maçta 1 asist yaptı. Fransız futbolcu, Devler Ligi elemelerinde 6 maçta 5 asist yapıp, 1 gol attı.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli turnuvasının play-off turu rövanşında 3 maç oynandı. Dinamo Zagreb, Olympiakos ve Kızılyıldız, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kaldı.

Fenerbahçe'den sezon başında Yunan ekibine transfer olan Valbuena dün geceye de damgasını vurdu. Fransız yıldız, ikinci golde Youssef El-Arabi'ye asist yaptı. Fransız yıldız, maçın ardından 'Devler Ligi'ne döndüğüm için mutluyum' açıklamasında bulundu.

35 yaşındaki oyuncu, Şampiyonlar Ligi elemelerinde bu sezon forma giydiği 6 maçta 1 gol, 5 asistlik müthiş performans sergiledi.

Play-off turunda iki maçta alınan sonuçlar şöyle:
Rosenborg (Norveç) - Dinamo Zagreb (Hırvatistan) : 0-2, 1-1

Krasnodar (Rusya) - Olympiakos (Yunanistan) : 0-4, 1-2

Kızılyıldız (Sırbistan) - Young Boys (İsviçre) : 2-2, 1-1
Şampiyonlar Ligi'ne Valbuena damga vurdu

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...