Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

6 yıldır yoğun bakımdaydı! Schumacher'den müjdeli haber geldi...

Düzenleyen:
6 yıldır yoğun bakımdaydı! Schumacher'den müjdeli haber geldi...

SPOR Haberleri

Efsane F1 pilotu Michael Schumacher'in bakımından sorumlu olan hemşire, kök hücre tedavisi sonrası Schumacher'in bilincinin yerine geldiğini ve efsane ismin bugün taburcu olacağını açıkladı.

2013 yılında geçirdiği kaza sonrası hastaneye kaldırılan ve bu tarihten itibaren yoğun bakımda tedavi gören Michael Schumacher'den müjde geldi. Pazartesi günü kök hücre tedavisi için Paris'te bulunan Georges-Pompidou hastanesine kaldırılan Schumacher'in bakımından sorumlu olan bir hemşire Le Parisien gazetesine konuştu.

"BİLİNCİ YERİNE GELDİ"
Hemşire yaptığı açıklamada, "Evet Schumacher'in bakımını ben yapıyorum. Schumacher'in uyanık olduğunu ve bilincinin yeni geldiği garantisi verebilirim." dedi. Efsane ismin bugün taburcu olması bekleniyor.

UZUN SÜRE NET BİLGİ ALINAMADI
Efsanevi sporcunun F1 yarışlarını televizyonda izlediği iddia ediliyor. Alpler'de geçirdiği kaza sonrası başına darbe alıp aylarca komada kalan Schumacher'in o günden bu yana görüntüleri kamuoyuna yansımadı. Bu dönemde ünlü sporcunun sağlık durumu hakkında net bilgiler almak da mümkün olmadı.

2013'TE KOMAYA GİRMİŞTİ
50 yaşındaki efsane Formula 1 pilotu, 2013 yılında Fransız Alpleri'nde kayak yaparken geçirdiği kaza nedeniyle komaya girmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...