Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Barcelona'dan Abdülkadir mesajı! Beğeni yağdı

Düzenleyen:
Barcelona'dan Abdülkadir mesajı! Beğeni yağdı

SPOR Haberleri

Barcelona Kulübü'nün Türkiye Twitter hesabı, sahalardan uzun süre uzak kalacak olan Abdülkadir Ömür için geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Trabzonspor'un açıkladığı ve 4 ile 6 ay arasında uzak kalması beklenen genç yıldız Abdülkadir Ömür için Barcelona'dan paylaşım geldi. Katalan ekibinin Türkiye Twitter hesabı, "Geçmiş olsun Abdülkadir Ömür!" notuyla paylaşım yaptı. Paylaşım kısa sürede 10 binden fazla beğeni aldı.

İşte Barcelona Kulübü'nün yaptığı paylaşım;

Barcelona'dan Abdülkadir mesajı! Beğeni yağdı

Trabzonspor'un resmi sitesinden yaptığı açıklamada; "Abdülkadir Ömür'ün başarılı bir ameliyat geçirdiğini belirten Güven, "AEK Atina maçında sol dizine aldığı darbe sonucu sakatlanan Abdülkadir Ömür bugün Almanya'da sol diz menisküsünden başarılı bir operasyon geçirmiştir. Yaklaşık 2 saat süren ameliyat sonrasında operasyonu gerçekleştiren doktorların verdiği bilgiye göre uygulanan ameliyat tekniği gereği oyuncumuz 4 ila 6 ay sahalardan uzak kalacaktır" ifadeleri kullanıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...