Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Falcao' attı, Aslan kazandı! Galatasaray 1 - 0 Kasımpaşa

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
'Falcao' attı, Aslan kazandı! Galatasaray 1 - 0 Kasımpaşa

SPOR Haberleri  / İHA

​Galatasaray, Kasımpaşa’yı 1-0 mağlup etmesiyle birlikte Türk Telekom Stadyumu’ndaki yenilmezliğini 38 karşılaşmaya çıkardı.

Galatasaray, Süper Lig’de Kasımpaşa galibiyetiyle birlikte evindeki yenilmezliğine devam etti. Sarı-kırmızılılar, bu maçla birlikte ligde Türk Telekom Stadyumu’ndaki son 38 karşılaşmada da rakiplerine 3 puan kaptırmadı. Aslan, söz konusu maçlarda 32 kez rakiplerini mağlup ederken, 6 kez de berabere kaldı.

'Falcao' attı, Aslan kazandı! Galatasaray 1 - 0 Kasımpaşa
Cim Bom, Süper Lig’de sahasında en son 2016-2017 sezonunda Kasımpaşa’ya 3-1 mağlup olmuştu. Galatasaray, bu alanda hem ligin devam eden en uzun yenilmezlik serisini hem de kendi tarihinin en uzun iç saha yenilmezlik serisini elinde bulunduruyor.

Falcao'dan maç sonu 3'lüsü

Kasımpaşa karşısında gol atan Galatasaray'ın yıldız golcüsü Radamel Falcao, müsabaka sonunda taraftarların 3'lü isteğini kırmadı.
Galatasaray, Süper Lig'in 4. haftasında sahasında karşılaştığı Kasımpaşa'yı Radamel Falcao'nun golü ile mağlup etti. Maç boyunca gösterdiği performansla takdir toplayan Falcao, 38. dakikada rakip fileleri havalanırdı ve ilk maçında golle tanıştı. Müsabakanın ardından sarı-kırmızılı taraftarlar Kolombiyaılı golcüye 3'lü çektirmek için tezahüratlarda bulundu. Yıldız golcü de taraftarların isteğini kırmadı ve 3'lü çektirdi.

'Falcao' attı, Aslan kazandı! Galatasaray 1 - 0 Kasımpaşa

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...