Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Afganistan 10 yıl sonra ilk kez Pakistan'la karşılaşacak

Afganistan 10 yıl sonra ilk kez Pakistan'la karşılaşacak

SPOR Haberleri

Afganistan,10 yıl aradan sonra ilk kez uluslararası maça ev sahipliği yapıyor, Afganistan, 1977'den bu yana ilk kez Pakistan'la karşılaşacak.

Afgan Milli Takımı taraftarları, maçtan saatler öncesinde 6 bin seyirci kapasiteli Afganistan Futbol Federasyonu Stadı'nın tribünlerini doldurarak takımlarını destekliyor. Yaklaşık 6 bin sporsever izlediği maçta az sayıda Pakistanlı da tribünlerde yer aldı. Afgan Milli Takımı taraftarları, günler öncesinden maça hazırlandıklarını ve çok heyecanlı olduklarını belirterek, takımlarının galip gelmesi için dua ettiklerini dile getirdi. Stadyuma giden yollar kapatılırken, seyirciler teker teker üst taramasından geçirildi. Ülkede son günlerde artan terör saldırıları nedeniyle bölgede yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı dikkati çekti. Afgan üst düzey yetkililerinin de izlediği müsabaka, Kur'an-ı Kerim'in ve iki ülkenin milli marşlarının okunmasının ardından başladı. Maç, aynı zamanda Afganistan ile komşusu Pakistan'ın 1977'den bu yana karşılıklı oynayacağı ilk maç olma özelliğini de taşıyor. Afganistan'a milli maç için gelen son ülke Türkmenistan olmuştu. 2003'teki maçı, Türkmenistan 2-0 kazanmıştı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...